Okan Buruk'un VAR isyanı: Futbol temas oyunu, birbirlerine dokunacaklar!

Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Okan Buruk, Demba Ba'nın 83'te attığı golün iptal edilmesine isyan etti. 4. hakeme Buruk, "Tertemiz golü yediniz. Bravo size!” diye tepki gösteren Buruk, maçtan sonra ise "Kimse kimseye dokunmasın istiyorlar. Bu temas oyunu, birbirlerine dokunacaklar. İnsanların birbirinin üstüne çıkıp şarj ettiği birçok pozisyona gol verildi. En çok canı yananlardan biri biziz" dedi.

Medipol Başakşehir'in evinde Sivasspor'la 1-1 berabere kaldığı 19. hafta mücadelesine yoğun kar yağışı kadar, maçın hakemi Alper Ulusoy'un 83'te verdiği gol iptal kararı damga vurdu. 

Turuncu-Lacivertliler, göz gözü görmeyen maçın 83. dakikasında Demba Ba'nın kafayla attığı golle 2-1 öne geçmişti. Ancak, Senegalli yıldızın hava topuna çıkarken Sivasspor'un tecrübeli stoperi Caner Osmanpaşa'yı ittiği gerekçesiyle gol sayılmadı. Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Okan Buruk, iptal edilen golünün ardından hakemlere; “Tertemiz golü yediniz. Bravo size!” diyerek tepki gösterdi. Karşılaşmanın VAR koltuğunda Burak Şeker oturuyordu.

Demba Ba, maçın ardındn gol iptali için şunları söyledi: "Maçın hava şartlarından iptal edilmesi düşünülebilirdi. Golü attık, bireysel hatadan yedik. 2. golü attığımızda da sayılmadı. Allah yukarıda. Hafta boyu çalışıyoruz, emek veriyoruz ama sayılmayan bir gol oldu. Başka birinin maça etki etmesi bizim şevkimizi kırıyor."

Okan Buruk ise şöyle konuştu: "2. golü bulduk, gol niye iptal edildi anlamadım. Kimse kimseye dokunmasın istiyorlar. Bu temas oyunu, birbirlerine dokunacaklar. İnsanların birbirinin üstüne çıkıp şarj ettiği birçok pozisyona gol verildi. En çok canı yananlardan biri biziz."

Buruk, Galatasaray'ın kadrosuna katmak istediği milli yıldız İrfan Can Kahveci'yle ilgili bir soruya ise "Oyuncularımıza gelen herhangi bir resmi teklif yok" cevabını verdi.

Okan Buruk'un VAR isyanı: Futbol temas oyunu, birbirlerine dokunacaklar! ile ilgili etiketler Okan Buruk Sivasspor Alper Ulusoy Medipol Başakşehir
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.