Medipol Başakşehir satılacak mı?

Medipol Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ, katıldığı canlı yayında önemli açıklamalar yaptı. Kulübün satılma ihtimali ile ilgili soruya yanıt veren Gümüşdağ '' Biz bu kulübü büyütecek bir partnerle olabiliriz'' ifadelerini kullandı.

2019-2020 Süper Lig şampiyonu Medipol Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ, kulübün satılacağına ilşikin duyumların sorulması üzerine şu şekilde konuştu;

“Bu takım imkansızı başardı. Başakşehir'in şampiyonluğunun, çok Anadolu takımı için önemli olduğunu düşünüyorum. İbrahim başkan, Bursa'da bir şampiyonluk yaşattı. Bu çok önemli bir şampiyonluktu, kalıcı olamadı. Kalıcı olsa, Başakşehir bu kadar geç kalmazdı, çok Anadolu takımı arkadan gelirdi. 6 yıldır istikrarımız, şampiyonluk kadar kıymetli”

''GEÇMİŞTE ÇİN'DEN BİR TEKLİF GELDİ''

“Başakşehir ilçesinin, İstanbul'un bir takımı. Biz bu kulübü büyütecek bir partnerle olabiliriz ama şu anda böyle bir şey yok. Geçmişte Çin'den bir teklif geldi ama biz erken olduğunu düşündük, şimdi bir hikayemiz var. Kulübümüzün ve Türk futbolunun geleceği için her şeyi yaparız. Başakşehir 6 yıldır ilk 4'ün dışına çıkmadı, UEFA gelirleri var, oyuncu satışları var. Biz bir anonim şirketiz, her şeyimiz açık ve net.”

Medipol Başakşehir satılacak mı? ile ilgili etiketler Göksel Gümüşdağ Medipol Başakşehir satılacak mı
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.