Başakşehir'in Manchester United zaferi Avrupa'da ses getirdi

Avrupa basını M. Başakşehir'in Manchester United zaferine geniş yer ayırdı. Turuncu-Lacivertliler'in performansını öven medya kuruluşları, United'ı ise yerin dibine soktu. Özellikle Demba Ba'nın ilk golündeki savunma hatası gülünç bulundu.

Medipol Başakşehir'in Devler Ligi'nde Manchester United'ı 2-1 mağlup ettiği maç Avrupa basınında geniş yer buldu. Başakşehir'in haklı bir galibiyet aldığını teslim eden yorumlar ön plana çıkarken, özellikle Demba Ba'nın attığı ilk gole ayrı parantez açıldı.

İspanyol Marca gazetesi, United'ın 5 savunmacının da rakip kalede olduğu bir pozisyonda yenen gol için, "Kimsenin anlamadığı gol" yakıştırmasını yaptı. United teknik direktörü Solskjaer'in ülkesi Norveç'in saygın gazetesi Daglabet ise "Tarihin en kötü golü" dedi.

İspanya'nın bir diğer ünlü spor gazetesi AS, "İngiltere'nin alay konusu" başlığı attığı maç haberinde ilk golün videosunu paylaşarak, "Kimsenin gol atmasını beklemediği Başakşehir'in attığı gole bakın" ifadesine yer verdi.

Katalan gazetesi Sport, "United Faciası" başlığını attı. Fransız L'equipe, "PSG'yi sarsan Başakşehir lideri devirdi" derken Mata ve Pogba'ya 3 yıldız verdi. Portekiz'in Record gazetesi ise "İnanılmaz hata" dedi.

Başakşehir'in Manchester United zaferi Avrupa'da ses getirdi ile ilgili etiketler Manchester United Medipol Başakşehir UEFA Şampiyonlar Ligi Ole Gunnar Solskjaer
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.