Medipol Başakşehir, Konyaspor'un yıldızı Serdar Gürler'i transfer etti

Konyaspor'un bu yaz kadrosuna kattığı ve ilk yarıdaki 4 gol, 6 asistlik etkileyici performansıyla dikkat çeken 30 yaşındaki kanat oyuncusu Serdar Gürler, Medipol Başakşehir'le 3.5 yıllık sözleşme imzaladı. Başakşehir Kulübü, yaptığı açıklamada, "Takımımızda 14 numaralı formayı giyecek olan kanat oyuncusunun imza töreninde Asbaşkanımız Mustafa Eröğüt yer aldı. Serdar Gürler’e ailemize hoş geldin diyor, turuncu-lacivertli formamızla başarılar diliyoruz" ifadelerine yer verdi.

Medipol Başakşehir, Konyaspor forması giyen Serdar Gürler ile sözleşme imzaladı.

Ara transfer döneminde kadrosunu güçlendirmek için çalışmalarını sürdüren Medipol Başakşehir, ilk transferini bitirdi.. İstanbul ekibi, Edin Visca'nın Trabzonspor'a transfer olmasının ardından o bölgede doğan boşluğu Konyaspor forması giyen Serdar Gürler ile dolduruyor. Turuncu-lacivertli ekip, prensip anlaşmasına vardığı 30 yaşındaki oyuncuyu İstanbul'a davet etmişti. Bugün resmi sözleşme imzalandı.

 

GALATASARAY YALANLAMASI

Konyaspor'un 30 yaşındaki sağ kanat oyuncusu Serdar Gürler'in Galatasaray'a transfer olduğu yönünde çıkan haberleri kulüp yetkilileri yalanladı. Yetkililer, henüz bir transfer söz konusu olmadığını belirtti.

Konyaspor'da başarılı bir sezon geçiren Serdar Gürler'in ismi Galatasaray'la anılıyordu. Son günlerde Galatasaray'a transfer olduğu konusunda çıkan haberleri kulüp yetkilileri yalanladı. Yetkililer, henüz böyle bir transfer söz konusu olmadığını belirtti.

2023’e kadar sözleşmesi bulunan Serdar Gürler, Konyaspor formasıyla çıktığı 18 maç'ta 4 gol atarken 6 da asist yaptı.

Medipol Başakşehir, Konyaspor'un yıldızı Serdar Gürler'i transfer etti

AHMED KUTUCU KİRALANDI

Lacivert-Beyazlılar bu yaz kadrosuna kattığı gurbtçi forvet Ahmed Kutucu'nun sezon sonuna kadar Almanya Bundesliga 2 ekiplerinden Sandhausen'a kiralandığını açıkladı.

Turuncu-lacivertli ekipten konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada, "Futbolcumuz Ahmed Kutucu, 2021-2022 sezonunun sonuna dek kiralık olarak 2. Bundesliga ekiplerinden Sandhausen forması giyecek. Sözleşmenin kulübümüz ve Ahmed Kutucu için hayırlı olmasını temenni eder, futbolcumuza yeni kulübünde başarılar dileriz" denildi.

Medipol Başakşehir, Konyaspor'un yıldızı Serdar Gürler'i transfer etti ile ilgili etiketler Konyaspor Ahmed Kutucu Medipol Başakşehir serdar gürler
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.