Hatayspor deplasmanda Medipol Başakşehir'e gol yağdırdı

Hatayspor, Süper Lig'İn 22. haftasında konuk olduğu Medipol Başakşehir'e gol yağdırdı. Bordo-Beyazlılar'ın gol makinesi Aaron Boupendza bu maçı da boş geçmeyerek 19 maçta 15 gole ulaştı! İstanbul ekibinde yeni teknik direktör Aykut Kocaman hezimeti tribünden izledi.

Süper Lig'in 22. haftasında Medipol Başakşehir'e konuk olan Hatayspor, son şampiyonu 5 golle devirdi: 1-5. Akdeniz ekibinin gol makinesi Aaron Boupendza bu maçı da boş geçmedi ve attığı 2 golle 19 maçta 15 gole ulaştı!

11. dakikada Mesut Çaytemel'in kullandığı köşe vuruşunda kafayı vuran Mame Briam Diouf, Hatayspor'u 0-1 öne geçirdi. 21'de, kazanılan penaltıyı David Akintola gole çevirdi: 0-2. Maçın hakemi Cüneyt Çakır, 41'de bir kez daha penaltı noktasını gösterdi. Bu kez topun başına Aaron Boupendza geçti ve 43'te farkı 3'e çıkardı. Ömer Erdoğan'ın takımı zorlu deplasmanda soyunma odasına 0-2 önde girdi.

Hatayspor'un sezon başı Stoke City'den kadrosuna kattığı ve "asıl golcü" olarak düşündüğü 33 yaşındaki Diouf, 57'de bir kez daha sahneye çıktı ve skoru 0-4'e getirdi. Senegalli santrfor bu sezon 20 maçta 7 gol, 5 asistle oynuyor. Bordo-Beyazlılar'ın 5. golü yine Boupendza'dan geldi. Gabonlu gol makinesi 68'de Kamara'nın pasında kaleci Mert Günok'u geçip topu boş ağlara gönderdi ve meşhur taklasını 2. kez attı: 0-5. Ev sahibinin tek golünü 80'de Kamara kendi kalesine attı.  

Hatayspor deplasmanda Medipol Başakşehir'e gol yağdırdı

Medipol Başakşehir'de 8 oyuncu sakatlığı nedeniyle kadroda yer alamadı. Turuncu-lacivertli ekipte Boşnak yıldız Edin Visca ve transferin gözde ismi İrfan Can Kahveci'nin yanı sıra Rafael, Berkay Özcan, Nacer Chadli, Giuliano, Bolingoli ve Junior Caiçara'nın sakatlıkları sürüyor. Hafta içi teknik direktör Okan Buruk'un istifasıyla sarsılan son şampiyonun galibiyet hasreti 4 maça çıktı ve 24 puanda kaldı.

Sezonun ilk yarısında rakibini Hatay'da 2-0 mağlup eden Ömer Erdoğan'ın takımı ise 2 maç aradan sonra galip geldi ve puanını 35'e yükseltti. Akdeniz ekibi hafta içi Fenerbahçe'yi ağırlayacak. M. Başakşehir ise Aykut Kocaman yönetimindeki ilk maçında Galatasaray'la deplasmanda kozlarını paylaşacak.

MEDİPOL BAŞAKŞEHİR: Mert, Ömer Ali, Duarte, Epureanu, Hasan Ali, Mehmet Topal, Mahmut, Deniz Türüç, Aleksic, Fernandes, Demba Ba

HATAYSPOR: Munir, Popov, Billong, Yusuf, Mesut, Aabid, Ribeiro, Traore, Boupendza, Akintola, Diouf

Hatayspor deplasmanda Medipol Başakşehir'e gol yağdırdı ile ilgili etiketler canlı yayın canlı izle link Hatayspor Aykut Kocaman Medipol Başakşehir ömer erdoğan Aaron Boupendza
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.