Okan Buruk'tan 3-0'dan 3-3 açıklaması

Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Okan Buruk, Denizlispor karşısında alınan beraberliğe maç içerisinde yaptığı değişikliklerin de etki etmiş olabileceğini söyledi. Buruk, "Yoğun tempoyu düşünerek oyuncu değişiklikleri yaptık. Bazı arkadaşlarımızı dinlendirdik. Belki de bu maçın sonundaki beraberlik biraz yaptığımız değişikliklerden de kaynaklanıyor olabilir" dedi.

Süper Lig’in 10. haftasında Medipol Başakşehir evinde Denizlispor'a 3-0'dan puan kaptırdı. 3-3'lük beraberliğin ardından basın toplantısında konuşan teknik direktörü Okan Buruk, “Bugün burada çok daha farklı şeyler konuşmamız gerekirken uzatmalarda yediğimiz 2 golle kaybettiğimiz puanı konuşacağız. Bu tabii ki insanı üzüyor" dedi.

Başarılı çalıştırıcı, müthiş geri dönüşün ardından şunları söyledi:

"İlk 45 dakika çok üstün oynadık, 2-0 girdik. İkinci yarı 3. golü bulduk. 3-1 sonrası rakibimizin hücum hamleleri oldu. Bizim de yakaladığımız pozisyonlar oldu. Sonlandırmada problem yaşadık. 4. golü bulup maçı bitirme şansı bize geldi ama son pas tercihlerimiz doğru olmayınca bunu yapamadık. Tabii 3 gün sonra bir maç daha oynayacağız. Bu yoğun tempoyu düşünerek oyuncu değişiklikleri yaptık. Yorgunlukları olan arkadaşlarımızı dinlendirdik. Belki de bu maçın sonundaki beraberlik biraz yaptığımız değişikliklerden de kaynaklanıyor olabilir.

BÜTÜN EMEĞİ ALDI GÖTÜRDÜ

Tabii ki futbolun içerisinde bunlar var. Çok rahat kazanabileceğimiz bir karşılaşmayı bitirebilirdik ama 2 tane hatayı üst üste yaptık. Burada rakibin de pozisyon içinde aktif olmadığı kendi kalemize vurduk. Şanssız 2 gol yedik, 2 puan kaybettik. Bundan dolayı üzgünüz oyuncularımızla birlikte. Bizim seviyemizde bir takımın yapmayacağı şeyleri yaptık maç sonunda. Maç içerisinde verdiğimiz emeği de aldı götürdü bu hatalar. Şimdi Şampiyonlar Ligi maçına hazırlanmaya başlayacağız. Moral bozukluğu oldu tabii ki bu maç bizim için ama hem Şampiyonlar Ligi hem ligde kendimizi toparlayıp yolumuza devam etmeye çalışacağız. Beklemediğimiz bir puan kaybı yaptık. Denizlispor’u da son bölümdeki emeklerinden dolayı tebrik ediyorum."

Okan Buruk'tan 3-0'dan 3-3 açıklaması ile ilgili etiketler Okan Buruk Denizlispor Medipol Başakşehir
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.