Denizlispor, Medipol Başakşehir deplasmanında zoru başardı

Medipol Başakşehir 10. haftada ağırladığı Denizlispor'la 3-3 berabere kaldı. Turuncu-Lacivertliler 3-0 öne geçtiği maçın son yarım saatinde yediği 3 golle beraberliğe razı oldu. Horozlar'a 1 puanı getiren golü 90+7'de penaltıdan Murawski attı.

Süper Lig'in 10. haftasında Denizlispor'u ağırlayan Medipol Başakşehir, 3-0'dan puan kaptırdı!

Turuncu-Lacivertliler Fredrik Gulbrandsen (2) ve Demba Ba'nın golleriyle 3-0'lık üstünlüğü yakaladı. Herkes maçın farka gideceğini ya da Başakşehir'in rahat kazandığını düşünürken "Horozlar" müthiş bir geri dönüşe imza attı. 

Ligdeki son maçında Beşiktaş'a, ardından da UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Manchester United'a yenilerek üst üste 2 deplasman maçı kaybeden Medipol Başakşehir, teknik direktörsüz kalan Denizlispor karşısında da şok bir skor aldı.

Denizlispor, Medipol Başakşehir deplasmanında zoru başardı

Arda Kardeşler'in yönettiği maçta ilk gol 11'de Fredrik Gulbrandsen'den geldi. Norveçli golcüye asisti yapan isimson haftaların formda ismi Nacer Chadli'ydi... Gulbrandsen 20'de yine sahneye çıktı ve bu kez Edin Visca'nın pasını gole çevirdi. 28 yaşındaki santrfor 3 haftadır boş geçmiyor. Geçen hafta Beşiktaş'a da 2 gol atan Gulbrandsen 5 gole ulaştı.

İlk yarı Turuncu-Lacivertliler'in 2-0 üstünlüğüyle sona erdi. 

Visca 59'da bu kez Demba Ba'ya gol attırdı: 3-0. Senegalli santrfor Süper Lig'deki ilk gol sevincini yaşadı. Rahat bir galibiyete koşan ev sahibi 62'de Özer Özdemir'in golüne engel olamadı. 90+2'de Hugo Rodallega'nın golüyle skor 3-2'ye geldi. 90+5'te penaltı kazanan Denizlispor, Radosław Murawski'nin 90+7'deki golüyle geri dönüşü tamamladı.

Denizlispor, Medipol Başakşehir deplasmanında zoru başardı - Resim : 2

Okan Buruk'un takımı bu sonuçla puanını 14'e yükseltti. İstabul ekibi 11. haftada Yeni Malatyaspor'a konuk olacak. Teknik direktör Robert Prosinecki'yle yollarını ayıran Denizlispor ise puanını 6 yaptı. Yeşil-Siyahlılar haftaya Fenerbahçe'yi ağırlayacak.

Denizlispor, Medipol Başakşehir deplasmanında zoru başardı ile ilgili etiketler Denizlispor Okan Buruk Medipol Başakşehir Demba Ba Fredrik Gulbrandsen Edin Visca
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.