Çaykur Rizespor'dan Medipol Başakşehir'e geçit yok

Medipol Başakşehir'de kan kaybı devam ediyor. 21. haftada teknik direktörsüz ve 8 eksikli Çaykur Rizespor'u ağırlayan Turuncu-Lacivertliler, pozisyon üretmekte yine zorlandığı maçta 1 puana razı oldu. Karadeniz ekibinin ise 3-0'lık Gaziantep FK galibiyetinin ardından bu hafta da sırtı yere gelmedi.

Süper Lig'in 21. haftasında Medipol Başakşehir ile Çaykur Rizespor, 1-1 berabere kaldı. İlk yarısı golsüz eşitlikle sona eren maçta Karadeniz ekibi 48'de Braian Samudio'nun penaltı golüyle öne geçti. Ev sahibin beraberlik golünü 64'te Mehmet Topal attı.

İstanbul'a koronavirüs testleri pozitif çıkan 8 futbolcusundan yoksun gelen Çaykur Rizespor, 3-0'lık Gaziantep galibiyetinin ardından zorlu deplasmandan da 1 puan çıkarmayı başardı. Yeni teknik direktörü Marius Sumudica'nın henüz göreve başlamadığı Rize ekibi, yardımcı hocayla çıktığı 2 maçta 4 puan toplamayı başardı. Ülkesinde bulunan Rumen teknik adamın takımda vaka sayısının fazla olması nedeniyle şehre gelişini bir süre ertelediği öğrenildi.

Son şampiyon Başakşehir'in düşüşü ise sürüyor. Geçen hafta Kayserispor'a deplasmanda 2-0 mağlup olan Okan Buruk'un takımında galibyet hasreti 3 maça çıktı. Puanını 24'e yükselten Turuncu-Lacivertliler, haftaya Hatayspor'u ağırlayacak. 25 puana yükselen Çaykur Rizespor ise bu kez Fenerbahçe'ye konuk olacak. 

DK. 48 GOL! Medipol Başakşehir savunmasının kaptırdığı topla ceza sahasına giren Michalak, Hasan Ali Kaldırım tarafından düşürüldü. Hakem Ümit Öztürk tereddütsiz penaltı noktasını gösterdi. Penaltı vuruşu için topun başına geçen Paraguaylı orta saha oyuncusu Braian Samudio takımını deplasmanda öne geçiren golü attı: 0-1.

Dk. 64 GOL! Medipol Başakşehir, Mehmet Topal'ın golüyle skora denge getirdi: 1-1. Tecrübeli orta saha oyuncusu ceza sahası dışından sert vurdu, savunmaya çarpan top ağlarla buluştu.

Çaykur Rizespor'dan Medipol Başakşehir'e geçit yok

MEDİPOL BAŞAKŞEHİR: Mert, Rafael, Leo Duarte, Epureanu, Hasan Ali, Mehmet Topal, İrfan Can, Deniz, Berkay, Crivelli, Gulbrandsen

ÇAYKUR RİZESPOR: Zafer, Onur, Selim, Meriah, Melnjak, Abdullah, Donsah, Sabo, Doğan, Michalak, Samudio

Çaykur Rizespor'dan Medipol Başakşehir'e geçit yok - Resim : 2

Çaykur Rizespor'dan Medipol Başakşehir'e geçit yok ile ilgili etiketler canlı yayın canlı izle link Okan Buruk Mehmet Topal Medipol Başakşehir Çaykur Rizespor Braian Samudio
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.