Medipol Başakşehir, Brezilya futbolcu Rafael ile anlaşarak yolları ayırdı

Medipol Başakşehir, geçtiğimiz yaz Fransız ekibi Olimpik Lyon'dan transfer edilen Brezilyalı savunma oyuncusu Rafael ile yolları ayırdı. Kulüpten yapılan açıklamada oyuncuya teşekkür edilirken, başarı dileklerinde bulunuldu. Rafael'in kariyerine nasıl devam edeceği merak konusu...

Medipol Başakşehir, Brezilyalı futbolcu Rafael ile yollarını ayırdı.

Okan Buruk yönetiminde şampiyonlukla tamamlanan sezonun sonunda Olimpik Lyon'dan bonservissiz bir şekilde kulübe katılan 31 yaşındaki savunmacı, Medipol Başakşehir formasını 28 maçta giyerken 1 asiste imza attı.

Ayrılığa ilişkin Turuncu-Lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, "Turuncu-lacivertli formamız altında bir sezon boyunca başarıyla oynayan Rafael ile karşılıklı anlaşarak yollarımız ayrılmıştır. Brezilyalı futbolcuya kulübümüze vermiş olduğu emekler için teşekkür ediyor, kariyerinin geri kalan bölümünde başarılar diliyoruz." ifadeleri kullanıldı.

16 yaşındayken Brezilya ekibi Fluminense'nin altyapısından Manchester United altyapısına 3 milyon Euro karşılığında transfer edilen Brezilyalı oyuncu, Kırmızı Şeytanlar'da büyük bir beklenti yaratmıştı.

Efsane hoca Alex Ferguson'un da zaman zaman şans verdiği Rafael, kendisinden bekleneenleri yıllarca karşılayamadı. 2015 yılında 3,20 milyon Euro karşılığı Fransız ekibi Olimpik Lyon'a transfer olan Brezilyalı oyuncu, burada da 5 yıl forma giydikten sonra Medipol Başakşehir ile sözleşme imzalamıştı.

Medipol Başakşehir, Brezilya futbolcu Rafael ile anlaşarak yolları ayırdı

İKİZ KARDEŞİ DE TUTUNAMADI

Rafael'in kendisiyle aynı mevkide görev yapan ikiz kardeşi Fabio da Fluminense'de Manchester United'a katılmış, ancak o da beklenen gelişimi gösterememişti.

Fabio, şu anda Fransa Ligi takımlarından Nantes'ta forma giyiyor.

Medipol Başakşehir, Brezilya futbolcu Rafael ile anlaşarak yolları ayırdı ile ilgili etiketler Manchester United Rafael Medipol Başakşehir alex ferguson
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.