Başakşehir'den "Kocaman" geri dönüş!

Son şampiyon Başakşehir, kümede kalma savaşı verdiği sezonda son 4 maçta 10 puan toplayarak tehlikeli bölgeden uzaklaştı. Aykut Kocaman yönetimindeki Turuncu-Lacivertliler, geçen hafta olduğu gibi bu hafta da ilk yarısını geride tamamladığı maçı kazanmayı bildi. Ankaragücü'nde ise işler iyi gitmiyor...

Süper Lig'in 39. haftasında Ankaragücü'nü ağırlayan Medipol Başakşehir, 0-1 geriye düştüğü maçı 88'de bulduğu golle 2-1 kazanmayı başardı. Puanını 43 yapıp düşme potasından hızla uzaklaş veren Turuncu-Lacivertli ekip, son 4 maçta 10 puan topladı.

4 maçtır kazanamayan ve son 2 maçında mağlup olarak Başakşehir'e gelen Başkent ekibi, 15. dakikada John Paintsil’in golüyle 1-0 öne geçti ve ilk yarı bu skorla tamamlandı. Başakşehir 63'te Daniel Aleksic'le 1-1'i, 88'de de devre arasında kadrosuna kattığı Şilili kanat forveti Junior Fernandes'le 2-1'i buldu.

14. sıraya yükselen Aykut Kocaman’ın takımı, geçtiğimiz haftada da kümede kalma savaşı veren rakibi BB Erzurumspor’la deplasmanda karşılaşmış ve geriden gelerek kazanmıştı. O maçta Başakşehir'e 3 puanı getiren golü 85'te Frederik Gulbrandsen kaydetmişti.

İstanbul ekibi haftaya Sivasspor deplasmanında ter dökecek.

Başakşehir'den "Kocaman" geri dönüş!

Teknik direktörlüğe Hikmet Karaman'ın gelişiyle ayağa kalkan Ankaragücü ise 5 maçtır kazanamıyor. 38 puanla 18. sırada kalan Sarı-Lacivertliler, haftaya evinde Fenerbahçe'yi yenemezse son 2 maçta ciddi bir krize girecek.

Başakşehir'den "Kocaman" geri dönüş! ile ilgili etiketler Aykut Kocaman Ankaragücü Hikmet Karaman Medipol Başakşehir Junior Fernandes
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.