MediaMarkt Şahane Cuma indirimleri 2019! Hangi ürünlerde indirim var?

MediaMarkt Şahane Cuma indirimleri 2019! 29 Kasım tarihinin gelmesiyle büyük markalardan indirim haberleri gelmeye devam ediyor. Efsane Cuma, Şahane Cuma olarak adlandırılan günde bir çok marka ürünlerinde indirim yapıyor. Elektronik devi MediaMarkt'in indirimleri araştırılmaya başlandı. İşte MediaMarkt Şahane Cuma indirimleri 2019! Hangi ürünlerde indirim var? Merak edilen detaylar haberimizde...

MediaMarkt Şahane Cuma indirimleri 2019! Efsane Cuma, Şahane Cuma olarak adlandırılan günde bir çok marka ürünlerinde indirim yapıyor. 29 Kasım tarihinin gelmesiyle büyük markalardan indirim haberleri gelmeye devam ediyor. Elektronik devi MediaMarkt'in indirimleri araştırılmaya başlandı. İşte MediaMarkt Şahane Cuma indirimleri 2019! Hangi ürünlerde indirim var? Merak edilen detaylar haberimizde...

MediaMarkt'ta Şahane Cuma Çılgınlığı Başlıyor!

Dünyanın pek çok yerinde tam bir alışveriş çılgınlığına neden olan Black Friday, bu sene Türkiye’de Şahane Cuma olarak kutlanıyor; hesaplı alışveriş sevenler MediaMarkt’ta bir araya geliyor. Tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de büyük bir coşkuya sahne olan Şahane Cuma, 2019 yılının son zamanlarında da büyük indirimlerle sizleri karşılıyor. Siz de 2019 bitmeden ihtiyacınız olan tüm elektronik ürünleri devasa indirimlerle satın almak istiyorsanız bu sene Şahane Cuma ile MediaMarkt’ta tanışmaya başlayın.

Black Friday Nedir?

Black Friday, Amerika Birleşik Devletleri’nde Kasım ayının dördüncü perşembesi, Kanada’da da Ekim ayının ikinci Pazartesi günü kutlanmakta olan Şükran Günü’nün ertesi gününde mağazalar ve alışveriş merkezlerinde yapılan devasa indirimlere verilen genel isimdir. Black Friday adı verilen bu indirim gününde mağazalar sene boyunca hiç yapmadıkları tutarlarda indirimler yaparlar. Bugün mağalazlar daha erken açılır, daha geç kapanır. Peki neden bugüne Black Friday ismi verilir? Black Friday yani Kara Cuma gününde mağaza çalışanları her zamankinden daha uzun mesailer yaparlar, sokaklar inanılmayacak derecede kalabalık olur, trafik artar ve özellikle alışveriş merkezleri etrafında yoğun bir gürültü olur. Bu nedenle bugüne Black Friday adı verilir. Ancak her türlü olumsuzluğun yanı sıra tüketicilerin çok istedikleri ürünlere inanılmaz indirim oranlarıyla sahip olabilme şansları, bugünün tüm olumsuzluklarını bertaraf eder ve Black Friday indirimleri büyük bir hevesle beklenir.

Mağazalar Black Friday gününde yaşanabilecek olumsuzlukları önlemek adına pek çok önlem alırlar. Büyük mağazaların büyük bir çoğunluğunda müşteriler geceden sıraya girer ve böylece olası bir izdiham engellenmiş olur. Ayrıca internetten alışveriş yapma imkanı da Black Friday gününün en azından mağazalarda bir nebze daha sakin geçmesini sağlar. Bu özel günde mağazaların e-ticaret kanalları alışılmışın dışında cirolar elde eder. Tüketiciler de internetten alışveriş yaparak trafik derdinden kurtulur ve mağazalarda kasa kuyruğuna girmek durumunda kalmazlar. Bu anlamda e-ticaret, Black Friday gününü çok daha keyifli kılar.

Kara Cuma indirimleri en çok elektronik sektöründe uygulanıyor. Elektronik sektöründeki ürünlerin genellikle pahalı olmaları, bugünde uygulanan dev indirimleri daha da cazip konuma getiriyor. Black Friday indirimlerinin ayrıca hedef aldığı diğer sektörlerin arasında ise gelinlikler, giyim ürünleri, ayakkabılar, okul eşyaları ve ofis gereçleri bulunuyor. Dev indirimler televizyon kanallarında ve sosyal medyada oldukça keyifli görüntülerin ortaya çıkmasını sağlıyor. Black Friday elektronik indirimleri denildiğinde ise elbette akla ilk olarak MediaMarkt geliyor!

MediaMarkt Şahane Cuma indirimleri 2019! Hangi ürünlerde indirim var?

Bir gün değil her gün müşterilerine uygun fiyatlarla keyifli bir alışveriş deneyimi yaşatan MediaMarkt, 29 Kasım Cuma günü uyguladığı devasa indirimlerle yüzleri güldürüyor. MediaMarkt’ta Şahane Cuma (Black Friday) 2019’de keyifle kutlanacak!

Black Friday indirimleri MediaMarkt’ın yüzlerce mağazasının yanı sıra e-ticaret sitesinde de uygulanıyor. MediaMarkt indirimleri kadın, erkek, çocuk fark etmeksizin herkesi heyecanlandırıyor. Çünkü Mediamarkt’ın geniş ürün yelpazesinin içerisinde evler için harika ısıtıcılar, çocuklar için muhteşem oyun konsolları, hem erkekler hem de kadınlar için şahane akıllı telefonlar, laptoplar, bilgisayarlar bulunuyor. Apple, Samsung, LG, Sony, Lenovo, Philips gibi çok satan kaliteli markaların en özel ürünleri Black Friday gününde inanılmaz indirimlerle Mediamarkt müşterilerine sunuluyor. Bu nedenle MediaMarkt’ta Black Friday, tüketicilerin en çok bekledikleri günlerin başında bulunuyor.

Black Friday indirimlerinin en çok MediaMarkt müşterilerini heyecanlandırması tesadüf değil. Öncelikle MediaMarkt’ın ürün yelpazesinde her yaşa, her zevke, her bütçeye hitap eden elektronik aletler bulunuyor. Bu anlamda Mediamarkt, elektronik eşya alışverişi yapmak isteyen kişilerin gözünde halihazırda vazgeçilmez bir yere sahip. Üstelik MediaMarkt’taki elektronik eşyalar sadece Black Friday gününde değil, diğer günlerde de rakiplerine göre daha uygun fiyatlarla müşterilerin beğenisine sunuluyor. Bunun üzerine bir de 29 Kasım Cuma günü Black Friday indirimleri geldiğinde, MediaMarkt’tan alışveriş yapmak daha cazip ve keyifli bir hal alıyor.

Elektronik eşyalarda yapılan indirimler aslında herkesi ilgilendiriyor. Günümüzün giderek dijitalleşen dünyasında elektronik aletler olmadan hayatımızı sürdürmemiz mümkün değil. Dizilerimizi izlemek için dev ekran televizyonlara, günlük işlerimizi görmek için dizüstü bilgisayarlara, anılarımızı belgelemek için profesyonel fotoğraf makinelerine ve dünyayla irtibatta kalabilmek için akıllı telefonlara ihtiyaç duyuyoruz. Bu işin günlük hayat dışında bir de profesyonel boyutu var. Herhangi bir ofiste bir iş gününün geçirilebilmesi için onlarca elektronik alete ihtiyaç duyuluyor. Bilgisayarlar, laptoplar, tabletler, yazıcılar, telefonlar ve çok daha fazlası ofislerde gereksinim duyulan eşyalar arasında. Yani aslında Black Friday indirimleri, patronlar için de büyük fırsat. Patronlar elektronik alet alışverişini özellikle MediaMarkt Black Friday indiriminde yaparak ihtiyaç duydukları tüm elektronik eşyalara çok daha uygun fiyatlarla sahip olabilirler.

MediaMarkt Şahane Cuma indirimleri 2019! Hangi ürünlerde indirim var? ile ilgili etiketler 29 Kasım Black Friday İndirim bilgisayar televizyon elektronik mediamarkt
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.