Mediamarkt Babalar Günü kampanyası 2019!

Mediamarkt Babalar Günü kampanyası 2019! Babalar Günü heyecanı yaşanmaya devam ediyor. Her haziran ayının 16'sın da kutlanan bu özel gün için hazırlıklar yapılmaya başlandı. Türkiye'nin en büyük elektronik mağazaları arasında bulunan Mediamarkt indirim kampanyası düzenleyerek çeşitlilik sunuyor. En güzel hediyeyi almak isteyenler araştırma yapmaya başladı. İşte Mediamarkt Babalar Günü kampanyası 2019! Merak edilen detaylar haberimizde...

Mediamarkt Babalar Günü kampanyası 2019! Türkiye'nin en büyük elektronik mağazaları arasında bulunan Mediamarkt indirim kampanyası düzenleyerek çeşitlilik sunuyor. En güzel hediyeyi almak isteyenler araştırma yapmaya başladı.Babalar Günü heyecanı yaşanmaya devam ediyor. Her haziran ayının 16'sın da kutlanan bu özel gün için hazırlıklar yapılmaya başlandı. İşte Mediamarkt Babalar Günü kampanyası 2019! Merak edilen detaylar haberimizde...

1979 yılında ilk mağazasını Münih’te açan MediaMarkt olarak televizyon ve görüntü sistemlerinden ev sinema sistemlerine, fotoğraf makineleri ve kameralardan bilgisayar oyunları ve konsollara, bilgisayar ve cep telefonlarından beyaz eşya ve küçük ev aletlerine kadar ürün çeşidini tek çatı altında sunuyoruz.

Mediamarkt Babalar Günü kampanyası 2019!

Almanya, Avusturya, İtalya, İsviçre, Macaristan, Polonya, İspanya, Hollanda, Belçika, Portekiz, Lüksemburg, Yunanistan, İsveç ve Türkiye olmak üzere toplam 14 ülkede 65 bini aşan çalışanımız ve 1000'den fazla mağazamız ile Avrupa'nın 1 numaralı elektronik perakendecisiyiz. MediaMarktSaturn Perakende Grubu olarak, 2017 yılından bu yana Avrupa’nın önde gelen tüketici elektroniği platformu CECONOMY’nin bünyesinde hizmetlerimize devam ediyoruz.

Mediamarkt Babalar Günü kampanyası 2019! - Resim : 2

MediaMarkt Türkiye olarak, ilk mağazamızı 2007 Eylül ayında İstanbul Ümraniye’de açtık. Bugün 25 ilde 71 mağazamız, 200 bin metrekarelik satış alanımız ve 2 binden fazla çalışanımızla, yılda 150 milyondan fazla ziyaretçiyi ağırlıyoruz.

0850 222 1 500 numaralı Müşteri Hizmetleri’nden bize 7 gün sabah 08:00’den gece 02:00’ye kadar bize ulaşabilirsiniz.

Mediamarkt Babalar Günü kampanyası 2019! ile ilgili etiketler 16 Haziran Babalar Günü
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.