Media Markt Babalar Günü kampanyası nedir? Yüzde kaç indirim var?

Babalar Günü'ne kısa bir zaman kala markalar çeşitli kampanyalar yapmaya başladı. Media Markt özel günü atlamadı ve babaları mutlu etmek için bir kampanya yaptı. Herkes Media Markt'ta babalar günü indiriminin ne olduğunu araştırmaya başladı. Peki Media Markt Babalar Günü kampanyası nedir? Yüzde kaç indirim var? Hangi ürünler indirimli? Detaylar haberimizde...

Media Markt Babalar Günü kampanyası nedir? 17 Haziran'da kutlanacak Babalar Günü için geri sayım başladı. Vatandaşlar için hediye alternatifleri araştırıyor. Media Markt özel gün için indirim kampanyası hazırladı. Herkes zincir mağazanın kampanyasını araştırıyor.Peki Media Markt Babalar Günü kampanyası nedir? Yüzde kaç indirim var? Hangi ürünler indirimli? Merak edilen soruların cevapları detayları ile haberimizde...

Media Markt Babalar Günü kampanyası nedir? Yüzde kaç indirim var?

MEDİA MARKT BABALAR GÜNÜ KAPMANYASI

EN GÜZEL BABALAR GÜNÜ HEDİYESİ MEDİAMARKT’TA!

Bakmayın siz Anneler Günü'nün gölgesinde kalmasına ve babanızın "Benim için hiç önemli değil" demesine, artık Mayıs ayı annelerin ise Haziran ayı babaların. Babalar Günü hediyesi de öyle bir kravat, iki kol düğmesi ile geçirilecek cinsten değil. Babalar Günü hediyesi ne olabilir, sorusuna yanıt vermek hem çok kolay, hem çok zor.

Media Markt Babalar Günü kampanyası nedir? Yüzde kaç indirim var? - Resim : 2

İlk adımınızdan ilk okula gidişinize hayatınızın her önemli adımında yanınızda olan, neye ihtiyaç duyduysanız alan babaya hediye ne alınır ki? Hep almak ile görevliymiş gibi düşünülen babaya hediye seçmek oldukça güç. Babalar Günü hediyesi için baba yaklaşımıyla düşünüp, ihtiyaçları belirleyip, onu neyin mutlu edeceğini bulabilirsiniz. Teknoloji ürünleri elbette babaların en sevdiği hediyelerin başında gelir. Başka kaynaktan bütçeniz de hazırsa cep telefonları, tabletler, akıllı aksesuarlar, oyun konsolları Babalar Günü hediyeleri arasında. Traş makinesi ya da erkek kişisel bakım cihaz ve ürünleri de klasik Babalar Günü hediyeleri arasında. Bir vakitler siyah beyaz olarak tek kanalı izlediğiniz baba evinize, 4K bir televizyon almak zamana meydan okuyan bir babaya hediye seçeneği olabilir.

Üstelik Babalar Günü indirimleri uzun süredir aklınızda olan ürünleri daha cazip koşullarla almanızı sağlayabiliyor. MediaMarkt Babalar Günü'ne özel avantajlı satış koşulları ve cazip indirimler ile aklınızdaki hediyeyeyi en uygun koşullarla satın almanıza imkan tanıyor.

BABALAR GÜNÜ NE ZAMAN VE NEDEN KUTLANIR?

Babalar Günü Mayıs ayının ikinci pazarı kutlanan Anneler Günü'nün ardından Haziran ayının üçüncü pazarı kutlanır. 2018'de 17 Haziran Pazar gününe denk gelen Babalar Günü çocuklarının idolleri, rol modelleri ve hatta kahramanları olan babaların en anlamlı günü. Hepimize sanki yıllarda kutlanmaya başlanmış gibi gelse de, Babalar Günü'nün tarihi de en az Anneler Günü kadar eski. Amerikan İç Savaşı'nda yaralanan bir gazinin kızı olan Sonora Smart Dodd, Anneler Günü ilan edildiğinde aynı hakkın babalar için de olması gerektiğini düşünmüş. Altı evladını annesiz, tek başına büyüten Dodd'un babasının doğum günü planlanmış önce, fakat hazırlıklar 5 Haziran'a yetişmeyince ilk kutlamanın tarihi 19 Haziran 1910 olmuş. Önceleri bazı küçük kentlerde kutlanan Babalar Günü ABD Başkanı Calvin Coolidge tarafından da desteklenmiş, ancak resmen Babalar Günü ilan edilmemiş. 1966'da Başkan Johnson bir bildiri yayınlarak Babalar Günü'nü ilan etmiş, 1972 yılında da resmi tatil ilan edilmiş. Dünya geneline de adım adım yayılan Babalar Günü, bugün dünyanın dört bir yanında çocukların babalarını anımsadığı, şirketlerin Babalar Günü kampanyaları düzenlediği bir gün olarak kutlanıyor.

Media Markt Babalar Günü kampanyası nedir? Yüzde kaç indirim var? - Resim : 3

BABALAR GÜNÜ'NDE BABANIZI UNUTMAYIN

Artık daha az görüşebilen, birbirini hatırlamaya daha az vakit bulabilen modern insan için Babalar Günü sevdiklerini hatırlama, hatta babaya hediye alma vesilelerinden biri. Uzakta yaşayan babaları aramak kadar, Babalar Günü hediyesi göndermek de mümkün. Aynı şehirde iseniz mutlaka uğramalı, onunla vakit geçirmelisiniz.

Babaları kuşkusuz en iyi evlatları tanır, en iyi Babalar Günü hediye fikirleri onların aklına gelir. Bilgisayar oynayan bir babaysa oyun konsolu, balığa çıkıyorsa yeni bir olta takımı, televizyon izlemeyi seviyorsa yeni nesil 4K bir televizyon iyi bir Babalar Günü hediyesi olabilir. Babalar Günü hediyesi ucuz da olabilir, hatta kendi ellerinizle yaptığınız bir resim, ördüğünüz bir kazak. Her özel gün için geçerli olduğu gibi Babalar Günü için de önemli olan Babalar Günü hediyeleri değil, onlara sevginizi hissettirmek.

BABALAR GÜNÜ İNDİRİMLERİ VE KAMPANYALARI

Babalar Günü hediye fikirleri arasında kendi sevginizi kattığınız el emeği göz nuru hediyelerin de kuşkusuz özel bir yeri olacaktır. Kim bilir belki bir şövale, tuval ve yağlı boya seti ile yeniden resim yapmaya başlatacaksınız, belki özel bir satranç ya da tavla takımı ile günlerinin eğlenceli geçmesini sağlayacaksınız. Karar sizin, bu karar ile gelecek mutluluk babanızın...

MediaMarkt bu özel günde mutluluğunuza küçük bir katkısı olsun diye Babalar Günü kampanyaları düzenliyor, Babalar Günü indirimleri planlıyor ve Babalar Günü hediyesi ne olabilir, sorusuna sizinle birlikte yanıt arıyor. Bu özel kampanyalarla Babalar Günü hediyesi ucuz alternatifler arasından da seçilebiliyor. Ucuz ya da pahalı olmasından çok onu mutlu edecek inceliği yakalamanız en önemlisi. Babalar Günü hediyeleri arasında ona işte iken sizi hatırlatacak baskılı bardak, defter, takvim, kalem gibi aksesuarlar da rağbet görüyor. Babaların futbol ile yakın ilgileri düşünüldüğünde tuttuğu takımın bir aksesuarı, takımın renklerinde kimi kıyafet ve dekoratif ürünler de düşünülebilir.

MEDİAMARKT GÜVENCESİYLE

Her baktığında sizi hatırlasın diye klasik ya da modern görünümlü bir akıllı saat de iyi bir Babalar Günü hediyesi olabilir. Müzik çalar, pikap, ev sinema sistemi, fotoğraf makinesi, kamera da babalar için güzel seçenekler olabilir. MediaMarkt geniş ürün yelpazesi ile Babalar Günü'nde de hem 59 mağazasıyla, hem de internet mağazası ile en çeşitli hediye seçeneklerini ayağınıza getiriyor. Babalar Günü'nde babanız ile aynı şehirde olamayacaksanız MediaMarkt'ın adrese teslim kargo fırsatları ile Babalar Günü hediyeleri emin ellerde babanıza ulaşabilir. MediaMarkt satış sonrası yaygın desteği, kapsamlı garanti politikası ve değiştirme seçenekleri ile hediyenizi aldıktan sonra da her türlü soruna karşı yanınızda olmayı sürdürüyor, içinizin rahat olmasını sağlıyor.

 

Media Markt Babalar Günü kampanyası nedir? Yüzde kaç indirim var? ile ilgili etiketler Babalar Günü Media Markt kampanyası yüzde kaç indirim
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.