Medel'den Gençlerbirliği maçı sonrası açıklamalar!

Beşiktaşlı Gary Medel, maç sonrası yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Süper Lig'in 25. haftasında Beşiktaş, Gençlerbirliği'nin 1-0 mağlup etti ve Başakşehir'in puan kaybettiği haftada hata yapmadı. Siyah-Beyazlı ekip alınan bu galibiyet sonrası, averajla Başakşehir'in önüne geçerek 2. sıraya yerleşti. Beşiktaş'ın son dönemdeki en formda oyuncularından birisi olan Gary Medel, maç sonrası yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Medel'in açıklamaları şu şekilde:

Bizim için zor maçtı, iyi savunma yapan bir rakibe karşı mücadele ettik. İyi savunma yaptılar ve iyi direndiler. Böyle takımlarda stoper oynamak çok zevklidir. Ben keyif alıyorum.

Stoperde de ön liberoda da oynadım, ikisini de seviyorum. Biz topa sahip olan bir takımız, böyle takımlarda stoper oynamak çok zevklidir. Ben de orada oynamaktan keyif alıyorum.

Bayern Münih maçına kazanmak için çıkacağız. Bu maçı kazanıp bir sonraki seneye hazırlık yapacağız.

Medel'den Gençlerbirliği maçı sonrası açıklamalar! ile ilgili etiketler Beşiktaş Gençlerbirliği medel
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.