Mecnun Otyakmaz: Kupa finalinde Beşiktaş'ı tutuyoruz

Mecnun Otyakmaz: "Ligi 5. bitirdik ve bu 5. bitirmemiz hali hazırda bizi Avrupa kupalarına taşımıyor. Avrupa kupalarına gitmemiz için de Beşiktaş’ın Antalyaspor karşısında başarılı olup kupayı alması gerekiyor. Dolayısıyla o maçta bütün maçta Sivaslıların desteği Beşiktaş’ın yanında olacak diye düşünüyorum. Ama hak edenin kazanacağı bir karşılaşma olmasını bütün kalbimle diliyorum.”

Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz, Beşiktaş ile Antalyaspor arasında oynanacak Ziraat Türkiye Kupası finalinde Beşiktaş'ı tutacaklarını söyledi. 42. haftada evinde Kasımpaşa'yı 2-1 mağlup eden Kırmızı-Beyazlılar 19 maçlık rekor yenilmezlik serisiyle Süper Lig'i 5. sırada bitirdi. Maç çıkışı açıklamalarda bulunan Otyakmaz, Avrupa hedeflerine değindi...

Otyakmaz, “Ligi 5. bitirdik ve bu 5. bitirmemiz hali hazırda bizi Avrupa kupalarına taşımıyor. Avrupa kupalarına gitmemiz için de Beşiktaş’ın Antalyaspor karşısında başarılı olup kupayı alması gerekiyor” dedi.

Teknik Direktör Rıza Çalımbay’ın sözleşmesinin sona ermesinin hatırlatılması üzerine Başkan, “Rıza hoca bizim hemşerimiz. Herhangi bir problem olması söz konusu bile değil. Hafta içi konuşup, önce onunla sözleşmemizi imzalayıp, ondan sonra verdiği rapor doğrultusunda transferlerimizi gerçekleştireceğiz. Daha güçlü bir Sivasspor inşallah önümüzdeki sezonda vizyonda olacak. Takımda sözleşmesi sona eren bazı futbolcularımız var. İlk önce hocamızla sözleşmeyi imzaladıktan sonra onlarla da görüşüp devam edemeyecek olanlara da başarı dileyeceğiz. Devam edecek olanlara da yeni sözleşmeyle yolumuza devam edeceğiz” ifadesini kullandı.

HESABINI MAHKEMEDE SORACAĞIZ

Ligde geçen hafta Fenerbahçe’yle oynadıkları karşılaşma öncesinde bir televizyon program yorumcusunun Sivasspor ile ilgili eleştiri sözlerine hatırlatılması üzerine Otyakmaz, şu yanıtı verdi:
“Bu olumsuz yorumların hesabını mahkeme de soracağız. Gerekli dilekçeleri verdik. Acaba bu spor yorumcularında da yaş haddinden dolayı sağlık raporu alınması gerekiyor mu? Gerekmiyor mu? Bilmiyorum ama öyle herkesle istediği gibi ileri geri konuşamamalı. Bunun bir bedeli olmalı. Bu bedeli ödettirmek için de hukukçularımız çalışmaya devam ediyor. Pazartesinden itibaren gerekli yerlere gerekli şikayetleri yapacağız.”

Mecnun Otyakmaz: Kupa finalinde Beşiktaş'ı tutuyoruz ile ilgili etiketler Sivasspor Beşiktaş Antalyaspor Mecnun Otyakmaz
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.