Meclis'te yasama yılı tatili öncesi yoğun mesai: 3600 ek gösterge düzenlemesi gündemde

TBMM'de yasama yılının sona ermesi öncesi mesai yoğun geçecek. Meclis gündeminde yer alan düzenlemeler arasında 3600 ek gösterge ve dezenformasyonla mücadele gibi konular yer alıyor. Öğrenci affı düzenlemesi de Meclis gündeminde yer alan bir başka madde olarak öne çıkıyor.

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM), 3600 ek gösterge, dezenformasyonla mücadele ve öğrenci affına ilişkin düzenlemelerle ilgili yasama yılı bitmeden yoğun bir mesai yürütecek.

3600 ek gösterge teklifine ilişkin son hazırlıklar yapılıyor. Öğretmenlerin ardından hemşire, polis ve din görevlilerinin de bu haktan yararlanması sağlanacak.

Öğrenci affı da Meclis'in gündemindeki konular arasında yer alıyor. Düzenlemeyle, herhangi bir nedenle eğitimlerini yarıda bırakmak zorunda kalan yüz binlerce üniversiteli gencin okullarına dönmesi sağlanacak.

Af düzenlemesinin yeni eğitim öğretim yılı başlamadan yürürlüğe girmesi planlanıyor.

Dezenformasyonla mücadeleyi öngören teklif de Meclis'e sunulacak.

Meclis'te yasama yılı tatili öncesi yoğun mesai: 3600 ek gösterge düzenlemesi gündemde ile ilgili etiketler Meclis TBMM 3600 ek gösterge dezenformasyonla mücadele öğrenci affı
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.