Meclis'te erkek vekillerin 'gebelik' tartışması!

AK Parti ve CHP'li milletvekilleri arasında yaşanan 'gebelik' tartışması, Meclis Genel Kurulu'nda gülüşmelere neden oldu.

"Beştepe'ye giden CHP’li” tartışması, Meclis Genel Kurulu'nda devam etti.

Kurulda CHP Grup Başkanvekili Engin Altay, konuya jinekolojik yaklaştı.

“Cumhuriyet Halk Partisi’nde yaşananlarla ilgili tıbbi olarak belki bir dış gebelik demek mümkün.” diyen Altay, sonrasında AK Parti sıralarına döndü ve eski AK Partili Ahmet Davutoğlu ile Ali Babacan’ın iki ayrı parti kurmasına gönderme yaptı.

"SİZ İKİZ DOĞURUYORSUNUZ"

CHP’li Altay, "Siz ikiz doğruyorsunuz. Sizin bu sancılı döneminizi ben anlayışla karşılıyorum.” ifadelerini kullandı.

"AK PARTİ'YE SEÇMENİN İLGİSİ AZALIYOR"

Ali Babacan’ın iki gün önce Habertürk'te Fatih Altaylı’nın “Teke Tek” programına çıkmasını da hatırlatan CHP'li Altay, “Özellikle bir televizyon programında sonra AK Parti seçmenlerinin, AK Parti’ye yönelik ilgilerindeki azalma, televizyona çıkan siyasetçiye olan yoğun ilginin sizi rahatsız etmesini çok iyi anlıyorum.” şeklinde konuştu.

"TÜM GEBELİK HALLERİ SİZE UYUYOR"

Altay'ın konuşmasından sonra grubu adına cevap veren AK Parti Çankırı Milletvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu, "İç gebelik, dış gebelik... Tüm gebelik halleri size uyuyor. Söylenenleri iade ediyorum." dedi.

Meclis'te erkek vekillerin 'gebelik' tartışması!

Meclis'te erkek vekillerin 'gebelik' tartışması! ile ilgili etiketler AK Parti CHP Meclis engin altay muhammet emin akbaşoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.