Meclis’te el hareketi yapan Kılıçdaroğlu’nun o sözleri gündeme geldi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun geçtiğimiz gün TBMM çatısı altında el hareketi yapması büyük tepkilere neden oldu. Tepkiler devam ederken Kılıçdaroğlu'nun yıllar önceki bir sosyal medya paylaşımı gündem oldu. CHP lideri paylaşımında, "Türkiye'nin en temel sorunu siyasi ahlak sorunudur" demişti.

Geçtiğimiz gün TBMM Genel Kurulu'nda, 2022 Yılı Bütçesi görüşmeleri sırasında söz alan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Dolarla borçlandılarsa Amerika'daki enflasyonu, euro ile borçlandılarsa da AB'deki enflasyonu sırtımıza yüklüyorlar" ifadelerinin ardından AK Parti'li milletvekillerinin bulunduğu alana doğru el hareketi yaptı.

"SİYASİ AHLAK SORUNUMUZ VAR"

CHP liderinin bu hareketi sonrası geçmiş yıllardaki paylaşımları ve yaptığı açıklamalar sosyal medyada gündem oldu. 22 Mayıs 2012'de Twitter hesabından bir paylaşımda bulunan CHP lideri, "Türkiye'nin en temel sorunu siyasi ahlak sorunudur" ifadesini kullanmıştı.

CHP LİDERİ: AHLAK YASASI ÇIKARTACAĞIZ

Mart 2014'te de Giresun'da vatandaşlara seslenen Kemal Kılıçdaroğlu, iktidara geldiklerinde 'siyasi ahlak yasası' çıkartacaklarını belirtmişti. "Kirli adam siyasetin içinde olmayacak. Halka hesap verecek, hesap vermeyi namuslu görev kabul edecek" ifadelerini kullanmıştı.

Meclis’te el hareketi yapan Kılıçdaroğlu’nun o sözleri gündeme geldi ile ilgili etiketler CHP TBMM Kemal Kılıçdaroğlu Meclis el hareketi siyasi ahlak yasası
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.