Meclisi çalıştırmamak için bakın neler yaptılar!

CHP'li milletvekilleri, meclisin çalışmasını engellemek için ellerinden geleni yaptı. O anlara ilişkin görüntüyü sosyal medya hesabından paylaşan AK Parti'li vekil Ravza Kavakçı Kan, söz konusu olaya tepki gösterdi.

Meclisteki Sayıştay üye seçimi oylaması CHP'li vekillerin skandal uygulamalarına sahne oldu. Meclisin çalışmasını engellemek isteyen vekiller girdikleri kabinlerden uzun süre çıkmadı. Öyle ki bazı vekiller kabin içerisinde telefon görüşmesi yaptı.

Duruma tepki gösteren AK Parti İstanbul Milletvekili Ravza Kavakçı Kan, sosyal medya hesabından o anlara ilişkin görüntüleri paylaşarak şu ifadeleri kullandı;

''An itibarıyla @TBMMresmi Genel Kurulunda Sayıştay için üye seçimi esnasında CHP’li milletvekiller Meclisi çalıştırmamak için oy kabinlerine girip cep telefonu ile konuşma yapıyor, adeta saklambaç oynuyor. Twitter’da uzun video paylaşılamadığı için hepsini paylaşamıyoruz. Üzücü..''

Meclisi çalıştırmamak için bakın neler yaptılar!

Meclisi çalıştırmamak için bakın neler yaptılar! ile ilgili etiketler Meclis CHP ravza kavakçı kan

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.