Meclis'e böyle geldi! Gören telefona sarıldı...

AK Parti Sakarya Milletvekili Kenan Sofuoğlu, kayıt işlemleri için Meclis'e geldi.

Kenan Sofuoğlu, SüperSport motosiklet yarışlarında ülkemizi başarıyla temsil etmiş ve daha sonra yarış kariyerine son vererek AK Parti Sakarya'dan milletvekili seçilmişti.

Meclis'e böyle geldi! Gören telefona sarıldı...

KENAN SOFUOĞLU KAYIT İÇİN MECLİS'TE

Kenan Sofuoğlu, kayıt işlemlerini tamamlamak için Meclis'e geldi. Sofuoğlu, Türkiye Büyük Millet Meclis'ine gelirken Lamborghini Aventador S marka aracını kullandı. Kenan Sofuoğlu'nun otomobili gören vatandaşlar ise cep telefonlarıyla fotoğraf çekti.

Meclis'e böyle geldi! Gören telefona sarıldı... - Resim : 2

Sofuoğlu, TBMM'de kayıt işlemlerini yaptırdı ve basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Meclise spor arabasıyla gelen Sofuoğlu, bir gazetecinin "Neden motorla değil de arabayla geldiniz" sorusuna, "Motorla daha yoğun zamanlarda gelmek istiyorum. Bugün burası sakindir dedim." yanıtını verdi.

Meclis'e böyle geldi! Gören telefona sarıldı... ile ilgili etiketler Kenan Sofuoğlu TBMM Lamborghini
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.