Meclis, Elazığ ve Malatya için seferber oldu

TBMM Başkanı Mustafa Şentop'un talimatıyla Meclis'te Elazığ ve Malatya için yardım kampanyası başlatıldı.

Meclis Başkanlığı, Elazığ ve Malatya’da meydana gelen deprem nedeniyle milletvekilleri ve Meclis personeli nezdinde yardım kampanyası başlattı.

Yardım kampanyası, TBMM Başkanı Mustafa Şentop’un talimatıyla, Meclis İdare Amiri Halil Özcan imzasıyla milletvekillerine, TBMM Genel Sekreteri Mehmet Ali Kumbuzoğlu’nun imzasıyla da tüm personele bir yazı ile duyuruldu. Yazıda, Cumhurbaşkanlığı tarafından AFAD Başkanlığınca koordine edilmek üzere ülke çapında bir kampanya başlatıldığına işaret edilerek, Meclis’in de Halk Bankası nezdinde bir hesap açıldığı bilgisi yer aldı.

Meclis, Elazığ ve Malatya için seferber oldu

AFAD'A GÖNDERİLECEK

Kampanyaya göre yardımda bulunmak isteyen milletvekilleri ve Meclis personeli, Halkbank TBMM Şubesi’nde açılan hesaba para yatırabilecekler. Halkbank TBMM şubesinde toplanan paralar AFAD Başkanlığının belirlemiş olduğu hesaba aktarılacak.

Meclis, Elazığ ve Malatya için seferber oldu ile ilgili etiketler TBMM Elazığ Malatya deprem yardım
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.