Meclis Başkanı ve komutanların oy kullanacağı okulda yoğun güvenlik!

TÜRKİYE Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı İsmail Kahraman, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, kuvvet komutanları ve birçok siyasetçinin oy kullanacağı Ankara'daki Çankaya İlkokulu'nda yoğun güvenlik önlemleri alındı.

Meclis Başkanı Kahraman, oy kullanmaya gelmeden önce, okul çevresinde yoğun güvenlik önlemleri alındı. Bu kapsamda, AFAD ekipleri de Kahraman ve komutanların oy kullanacağı sandıkların bulunduğu sınıflara teker teker girerek, kimyasal ve biyolojik silah araması yaptı.

Çankaya İlkokulu'nda, Genelkurmay İkinci Başkanı Orgeneral Ümit Dündar ve Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Salih Zeki Çolak da oy kullandı. Öte yandan vatandaşların özellikle yaşlı seçmenlerin, sabahın erken saatlerinden itibaren oy kullandığı görüldü.

MECLİS BAŞKANI KAHRAMAN, ANKARA'DA OY KULLANDI

TÜRKİYE Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı İsmail Kahraman, oyunu Ankara'daki Çankaya İlkokulu'nda, 1140 numaralı sandıkta kullandı. Meclis Başkanı Kahraman, saat 11.50'de oy kullanacağı Çankaya İlkokulu'na geldi. Sınıfa girişi sırasında görevlilerle tek tek tokalaşan Kahraman, daha sonra kabine girerek, oyunu kullandı. Oy verme işleminin ardından kısa bir açıklama yapan Meclis Başkanı Kahraman, "Güzel bir gün. Milli iradenin her zaman kendini göstermesi ve ona göre yönetimlerin yürütülmesi, demokrasinin güzel tarafı. Halk oylamalarına hep alışmalıyız. En büyük söz sahibi halk. Zaten demokrasi, halkın iktidarı demek. O, olmalıdır ve inşallah Türkiye'miz çok güzel günlere ulaşacaktır. Oyumuzu kullandık. Uğurlu ve bereketli olsun" dedi.

Meclis Başkanı ve komutanların oy kullanacağı okulda yoğun güvenlik! ile ilgili etiketler Meclis Başkanı komutanlar sandık referandum
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.