Meclis Başkanı Şentop: Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın adaylıkla alakalı bir sorunu yok

TBMM Başkanı Mustafa Şentop Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Cumhurbaşkanlığı ile ilgili tartışmalara noktayı koydu. Şentop açıklamasında "Cumhurbaşkanı'nın adaylığıyla alakalı bir sorun yok. Zaten ikinci adaylığı. Ben bu konuda bir makale yayımlayacağım. Hukuki sorun olmayacağını, tartışmaların bilgi eksikliğinden kaynaklandığını söyleyebilirim." ifadelerine yer verdi.

TBMM Başkanı Mustafa Şentop Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Cumhurbaşkanlığı adaylığı ile ile ilgili açıklamada bulundu.

"HUKUKİ SORUN YOK"

Şentop açıklamasında, "Cumhurbaşkanı'nın adaylığıyla alakalı bir sorun yok. Zaten ikinci adaylığı. Ben bu konuda bir makale yayımlayacağım. Hukuki sorun olmayacağını, tartışmaların bilgi eskikliğinden kaynaklandığını söyleyebilirim." ifadelerini kullandı.

Meclis Başkanı Şentop: Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın adaylıkla alakalı bir sorunu yok ile ilgili etiketler Mustafa Şentop Cumhurbaşkanı Erdoğan Cumhur İttifakı aday seçim
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.