Meclis adayı hem PKK hem MLKP ile bağlantılı çıktı

Battal İlgezdi’nin belediye meclis üyeliği için aday gösterdiği Tuğba Dönmez’in hem terör örgütü PKK/KCK hem de MLKP ile bağlantılı olduğu ortaya çıktı.

31 yaşındaki Dönmez, 2007’de MLKP’nin sözde gençlik derneği SGDF içerisinde faaliyetlere katıldı. 2015’te PKK/KCK tarafından İstanbul Beyoğlu’nda gerçekleştirilen sözde mahalle toplantılarına katılan Dönmez, 2016 yılında da boş durmadı.

2016’da Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nde yürütülen hendek operasyonlarını protesto etmek için Diyarbakır’a giden Dönmez, Türk askerine kurşun sıkan teröristlere destek oldu.

Meclis adayı hem PKK hem MLKP ile bağlantılı çıktı

Terör örgütleri ile irtibatını devam ettiren Dönmez, PKK’nın siyasi uzantılarının bu yıl tertip ettiği Halkların Demokratik Kongresi 9. Kadın Genel Kongresi’nde de yer aldı. Dönmez’in kardeşi Agit Dönmez de PKK’nın dağ kadrosunda faaliyet gösterirken 2015’te teslim oldu.

Meclis adayı hem PKK hem MLKP ile bağlantılı çıktı ile ilgili etiketler CHP PKK Ataşehir Battal İlgezdi
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.