Mecidiyeköy-Mahmutbey Metro Hattı’nın açılışı koronaya takıldı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Ekrem İmamoğlu, Mecidiyeköy-Mahmutbey Metro Hattı’nın Nurtepe İstasyonu’nu inceledi. Hattı, 19 Mayıs’ta hizmete almayı planladıklarını, ancak pandemi sürecinin buna izin vermediğini belirten İmamoğlu,“Bu aksaklıktan dolayı üzgünüz ama çözümsüz bir iş değil; hızlıca çözeceğiz” dedi.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, yapımı devam eden Mecidiyeköy-Mahmutbey Metro Hattı'nın Nurtepe İstasyonu'nda incelemelerde bulundu.

İmamoğlu'na burada İBB Raylı Sistemler Daire Başkanı Pelin Alpkökin tarafından hattaki çalışmalarla ilgili teknik bilgiler verildi.

Alpkökin, hattın, Beşiktaş ve Kabataş istasyonlarındaki arkeolojik çalışmaların da devam ettiği bilgisini de İmamoğlu ile paylaştı.

Hattı, 19 Mayıs’ta hizmete almayı planladıklarını, ancak pandemi sürecinin buna izin vermediğini belirten İmamoğlu, “Bu aksaklıktan dolayı üzgünüz ama çözümsüz bir iş değil; hızlıca çözeceğiz” dedi.

Mecidiyeköy-Mahmutbey Metro Hattı’nın açılışı koronaya takıldı

 

Mecidiyeköy-Mahmutbey Metro Hattı’nın açılışı koronaya takıldı ile ilgili etiketler Ekrem İmamoğlu metro Mecidiyeköy mahmutbey
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.