MEB'den 81 ile sınav talimatı! Sınavlar sınıf ortamında gerçekleştirilecek...

Milli Eğitim Bakanlığı, koronavirüs salgını döneminde ölçme ve değerlendirme uygulamalarına ilişkin 81 il Milli Eğitim Müdürlüğü’ne sınavların nasıl yapılacağına ilişkin bir yazı gönderdi. Son dakika haberine göre haftada 5 gün yüz yüze eğitim öğretim yapılan okullarda ölçme ve değerlendirme uygulamaları, salgından önce olduğu gibi sürdürülecek. 2 gün okula gidenler ya da uzaktan öğrenim görenler içinse sınıf ortamı oluşturulacak.

Milli Eğitim Bakanlığı yüz yüze ya da uzaktan eğitime tabi olan öğrencilerin sınavları ile ilgili uygulama şeklini 81 ile yazdığı talimatla netleştirdi. 

Son dakika haberine göre, Milli Eğitim Bakanlığı, koronavirüs salgını döneminde ölçme ve değerlendirme uygulamalarına ilişkin 81 il Milli Eğitim Müdürlüğü'ne yazı gönderdi.Haftada 5 gün yüz yüze eğitim öğretim yapılan okullarda ölçme ve değerlendirme uygulamaları, salgından önce olduğu gibi yürütülecek.

MEB'in talimatına göre, Haftada 2 gün yüz yüze ve diğer günlerde uzaktan eğitim alan ya da velisinin isteği üzerine sadece uzaktan eğitimle öğrenimine devam eden öğrenciler ile 2020-2021 eğitim öğretim yılı başlangıcından itibaren sadece uzaktan eğitime devam eden sınıflardaki öğrenciler için; sınavlar okul ortamında yapılacak, ancak kendisinde veya ailede birlikte kaldığı bireylerden herhangi birinde kronik rahatsızlığı bulunan ya da koronavirüs salgınından dolayı hasta veya temaslı olan öğrenci, okul içinde uygun bir zamanda ve izole bir ortamda sınava alınacak.

MEB'den 81 ile sınav talimatı! Sınavlar sınıf ortamında gerçekleştirilecek... ile ilgili etiketler MEB Milli Eğitim Bakanlığı Sınav ölçme değerlendirme yüz yüze eğitim
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.