MEB ücretsiz tablet dağıtılacak okullar listesi! Tablet başvuruları ne zaman başlıyor?

MEB ücretsiz tablet dağıtılacak okullar listesi Ücretsiz tablet dağıtılacak okullar listesi! sorusunun cevabı öğrenciler tarafından merak ediliyor. Maddi durumu yeterli olmayan öğrencilere dağıtılacak olan 500 bin ücretsiz tablet için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. MEB ücretsiz tablet başvuruları ne zaman başlıyor? İşte detaylar...

Ücretsiz tablet başvurusu yapmak isteyen öğrenciler Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılacak olan açıklamayı beklemeye başladı. Öğrenciler ve aileler internet üzerinden ücretsiz tablet başvurusu nasıl yapılır sorusunun cevabını aramaya başladı. Bedava tablet kampanyası için pek çok kurum ve kuruluş adeta seferber olurken Milli Eğitim Bakanlığı'nın tablet bilgisayar dağıtımı yapabilmesi açısından toplanan paralar bakanlık bütçesine aktarıldı.

MEB ÜCRETSİZ TABLET BAŞVURUSU

MEB ücretsiz tablet dağıtımı başvurusu için milyonlarca öğrenci beklemeye başladı. Uzaktan eğitim süresince büyük önem arz eden tablet bilgisayarlar EBA ile Zoom gibi portallara girişte de oldukça kolaylıklar sağlamakta.

2020 BEDAVA TABLET DAĞITILACAK OKULLAR

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, okullarda ücretsiz tablet dağıtımı konusunda yaptığı açıklamasında, “Bakanlık olarak ilk aşamada öğrencilerimize 500 bin tablet dağıtmayı planlıyoruz. Bu tablet bilgisayarlar, durumu elverişli olmayan öğrenciler için öncelikli olacaktır. Bu planlama doğrultusunda gelecek haftadan itibaren çalışmalarımıza başlayacağız. Cihazların dağıtım süreci, il milli eğitim müdürlükleri tarafından koordine edilecek ve bu cihazlar, okul yönetimleri tarafından ihtiyaç sahibi öğrencilere beklemeksizin ulaştırılacak” dedi.

 

MEB ücretsiz tablet dağıtılacak okullar listesi! Tablet başvuruları ne zaman başlıyor? ile ilgili etiketler MEB MEB ücretsiz tablet başvuru formu Ücretsiz Tablet Bedava tablet dağıtılacak okullar

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.