MEB ücretsiz tablet başvuru formu! MEB bedava tablet nasıl alınır?

MEB ücretsiz tablet başvuru formu araştırılmakta. Uzaktan eğitimin başlaması ile öğrencilerin eğitimden eksik kalmaması için dağıtılacak laptop ve tabletler için hazırlıklar devam ediyor. Peki, MEB bedava tablet nasıl alınır? İşte detaylar...

MEB ücretsiz tablet başvuru formu yakından takip edilmekte. MEB bedava tablet başvurusu nasıl yapılır? Acun Ilıcalı ve BAYKAR'ın dağıtacağı laptop ve tabletler için birçok öğrenci heyecanlı. Derslerinden geri kalmak istemeyen öğrenciler için yapılan bu projelerde bir çok yardım toplandı. Peki, MEB bedava tablet nasıl alınır?

Acun Ilıcalı Haydi Şimdi Bilgisayar kampanyası ve TEKNOFEST 2020 paydaşları bağışları ile uzaktan eğitim alan öğrencilere destek olacak. Acun Ilıcalı'nın 'Haydi Şimdi' sloganı ile düzenlediği bağış gecesinde 100 bin lira üzerinde bağış yapanlar canlı yayına alındı. SMS ile bağış yapmak isteyenler ise EĞİTİM yazıp 2686'e mesaj atarak 10 TL bağışta bulundu. Gecenin sonunda Acun Ilıcalı, 7.5 milyon lira bağış toplandığını açıkladı. Bu rakama SMS'ler henüz dahil edilmedi.

Bayraktar, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "TEKNOFEST2020 paydaşlarımızın ve ev sahiplerimizin toplam tablet bilgisayar bağışı 81 bine ulaştı. Gençlerimiz bilgiye erişecek, #MilliTeknolojiHamlesi'nde çıtayı yükseltecek!" ifadelerini kullandı. Bayraktar'ın Twitter hesabından paylaştığı fotoğrafta, kampanya kapsamında Gaziantep Büyükşehir Belediyesi 20 bin adet , Gaziantep Şahinbey Belediyesi 20 bin adet, Gaziantep Şehitkamil Belediyesi 10 bin adet, Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi 10 bin adet, Baykar 5 bin adet, Aselsan 5 bin adet, TUSAŞ 5 bin adet, STM 1000 adet, HAVELSAN 1000 adet, ROKETSAN 1000 adet, TEI 1000 adet, TÜRKSAT 1000 adet, TARNET'in 1000 adet tablet bağışladığı bildirildi.

BİLGİSAYAR KAMPANYASI DESTEĞİ NASIL YAPILIR?

Corona virüsü nedeniyle uzaktan eğitim alacak öğrencilerin bazılarında bilgisayar olmaması ve eğitimden geri kalmaması adına başlatılan "Haydi şimdi" kampanyasına SMS yoluyla katılmak isteyenlerin "EĞİTİM" yazıp 2868'e mesaj göndermeleri yetiyor.

Türk Kızılay Mobil Çağrı merkezini "168"i arayarak bağış yapılabiliyor.

ÖĞRENCİLER HAYDİ ŞİMDİ BİLGİSAYAR KAMPANYASINDAN NE ZAMAN VE NASIL YARARLANACAK?

Acun Ilıcalı duyurduğu Laptop kampanyası ve TEKNOFEST 2020 paydaşlarının yaptığı bağışı dağıtma kısmı Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılacak. Acun Ilıcalı topladığı tüm parayı MEB'e aktaracak ve MEB başvuran tüm öğrencilere Laptopu ulaştırmak için uğraşacak. Başvuruların ne zaman ve nasıl yapılacağı ise henüz belirtilmedi.

MEB ücretsiz tablet başvuru formu! MEB bedava tablet nasıl alınır? ile ilgili etiketler MEB bedava laptop nasıl alınır nasıl başvuruşur MEB bedava tablet başvurusu
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.