MEB bedava tablet başvuru formu! MEB ücretsiz tablet nasıl alınır?

MEB bedava tablet başvuru formu! MEB ücretsiz tablet nasıl alınır? Herkesin merakla araştırdığı MEB’den ücretsiz tablet nasıl alınır sorusunun cevabını sizler için araştırdık. Koronavirüs nedeni ile uzaktan devam eden eğitim öğretim dönemi için MEB bedava tablet başvuru formu!

MEB bedava tablet başvuru formu! MEB ücretsiz tablet nasıl alınır? Koronavirüs nedeni ile uzaktan eğitime devam edilen yeni eğitim öğretim dönemi için bilgisayarı ve durumu olmayan öğrenciler eğitimden geri kalmasın diye başta MEB olmak üzere birçok kurum ve kişi bağış kampanyasına başlamıştı. Bu kampanyaların arasında Acun Ilıcalı ve BAYKAR ‘ ın da başlattığı bir çok kampanya ihtiyaç sahibi ile buluşuyor.

 TABLET BİLGİSAYAR LAPTOP BAŞVURU NASIL YAPILIR? MEB 2020

 Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, tablet bilgisayar ve laptop kampanyası hakkında şu açıklamayı yaptı:

 "Türk milletinin genel bir kültürel kodu var. Herhangi bir afet, deprem sel olduğunda ya da bir ihtiyaç olduğunda hemen organize oluyorlar. Bu bizim çok güzel bir hasretimiz. Bu anlamda biz elimizden geleni yapıyoruz. Yapmakta vazifemiz. Bir yandan da ulaşamadığımız çeşitli nedenlerden dolayı durumlar oluyor. Biz bunu takdir ile izliyoruz. Ama asıl olan vazife MEB'in. Çok sayıda okul yapan, bağış yapan hayırseverimiz var. Bu bizim zaman geleneğin içerisinde sürdürdüğümüz bir şey. Şimdi de çeşitli belediyelerimiz, Konya Belediyesi 10 bin tabletten bahsetti. Bir çok kuruluş ve Kızılay'ın bir çalışması olacak. Bizim derdimiz bütün Türkiye'yi online üzerinden eğitmek değil. Bu geçici bir durum. Biz bundan kısmen faydalanacağız ilerde ama bizim asıl işimiz yüz yüze eğitim. Bu çerçevede il ve ilçe müdürlüklerimize vatandaşımızın gönüllü katkısı olacaksa tabii ki başvurabilir. Gelecek hafta başlayacak olan Kızılay'ın çalışmasına da katkı sağlayabilirler. Bunların hepsi bizim kurumlarımız."

 BİLGİSAYARLAR 3 BİN TL DEĞERİNDE

 Acun Ilıcalı, eğitim desteği için öğrencilere dağıtılacak dizüstü bilgisayarların yaklaşık olarak 3 bin TL değerinde olduğunu bildirdi. Türk Kızılay Mobil Çağrı merkezini "168" i arayarak bağış yapılabiliyor.

Acun Ilıcalı'nın duyurduğu bilgisayar kampanyasında tablet ve bilgisayarların dağıtma kısmını Milli Eğitim Bakanlığı gerçekleştirecek. Kampanyadan toplanan tüm paralar MEB'e aktarılacak.

MEB bedava tablet başvuru formu! MEB ücretsiz tablet nasıl alınır? ile ilgili etiketler MEB Acun Ilıcalı Bedava tablet nasıl alınır Bedava bilgisayar ücretsiz laptop BAYKAR bedava tablet
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.