MEB 30 bin adet tablet başvuru formu! MEB ücretsiz tablet başvurusu nasıl yapılır?

MEB 30 bin adet tablet başvuru formu! MEB ücretsiz tablet başvurusu nasıl yapılır? Milli Eğitim Bakanlığı tarafından dağıtılacak olan 30 bin adet tablet için başvuru formunu araştırdık. MEB 30 bin adet tablet başvuru formu! MEB ücretsiz tablet başvurusu nasıl yapılır?

MEB 30 bin adet tablet başvuru formu! MEB ücretsiz tablet başvurusu nasıl yapılır? Milyonlarca kişinin merak ettiği 30 bin adet tablet dağıtımı için başvuru yapmak istiyor. MEB tarafından yapılan başvuru açıklaması sizler için haberimizde.

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk tarafından açıklanan uzaktan eğitim sürecine göre, MEB'e bağlı tüm okul öncesi kurumlar, kreşler, ilkokul, ortaokul ve liseler, özel eğitim okulları ve sınıfları, meslek liselerindeki uygulamalı dersler ile özel öğretim kursları eğitimlerini uzaktan TRT EBA kanalları ve EBA internet platformu üzerinden devam edecek.

Daha önce MEB tarafından öğrencilere verilmeye başlanan tabletlerin bu süreçte de dağıtımına devam edileceğini açıklayan Bakan Selçuk, 10 gün içinde 30 bin tablet dağıtılacağınının da müjdesini verdi. Bu açıklamaların ardından pek çok kişi de, "Ücretsiz tablet verilecek mi? MEB tablet başvurusu alınacak mı? MEB tablet başvurusu nasıl yapılır? MEB tablet başvurusu formu var mı? Ücretsiz tablet başvurusu nasıl yapılır?" sorularını araştırıyor.

MEB 30 bin adet tablet başvuru formu! MEB ücretsiz tablet başvurusu nasıl yapılır?

MEB tablet başvurusu alınacak mı?

Bakan Ziya Selçuk tablet dağıtımı ile ilgili şunları kaydetti:

"Kamu kurum ve kuruluşları, yerel yönetimler, özel sektör kuruluşları ve sivil inisiyatifler aracılığıyla gönderilen 60 bin tablet bilgisayarı, resmî veriler ışığında hazırlamış olduğumuz dağıtım stratejisine göre öncelikli ihtiyaç sahibi öğrencilerimize ulaştırdığımızı daha önceden sizlerle paylaşmıştık. Dağıtımlarımız, destek kampanyaları ve tedarik süreçleriyle eş zamanlı olarak devam etmektedir. 30 bin tableti daha 10 gün içinde öğrencilerimize ulaştırmış olacağız. Dağıtımını gerçekleştireceğimiz 500 bin tablet bilgisayarın tedarik süreci tamamlanmakta olup yıl sonuna kadar öğrencilerimize teslim etmiş olacağız. Paydaşlarımızın da desteğiyle mümkün olan en kısa sürede ihtiyacı olan öğrencilerimizin tamamına ulaşmayı hedefliyoruz."

MEB tablet başvuru formu var mı?

Tablet bilgisayarların öncelikli ihtiyaç sahibi öğrencilere hızla ulaşabilmesi için hazırlanan dağıtım stratejisiyle hareket edilecek.

Milli Eğitim Bakanlığı tablet dağıtımını daha önce okullar aracılığı ile gerçekleştirmişti. Tablet ile ilgili bir başvuru formu bulunmuyor. Bu doğrultuda, ihtiyaç sahibi öğrenciler arasından ailesinin gelir düzeyi ile ilgili resmi veriler üzerinden bir önceliklendirme yapılıyor.

MEB 30 bin adet tablet başvuru formu! MEB ücretsiz tablet başvurusu nasıl yapılır? ile ilgili etiketler MEB 30 bin adet tablet Ücretsiz Tablet başvuru formu
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.