McVitie's'den İngiltere Kraliçesi Elizabeth'e evlilik yıl dönümü jesti!

İngiltere Kraliçesi Elizabeth ve Prens Philip 70’inci evlilik yıl dönümlerini McVitie’s şeflerinin hazırladığı özel bir pasta ile kutladı... Görkemli pasta ile, kraliçe ve prens "krallara layık" bu lezzetin, Yıldız Holding ise uluslararası bir marka olmanın tadını çıkardı!

United Biscuits’in Yıldız Holding tarafından satın alınmasıyla 2016 yılı itibariyle Türkiye’de de satılmaya başlanan McVitie’s İngiltere Kraliçesi Elizabeth ve Prens Philip’in 70. evlilik yıl dönümleri için özel bir pasta hazırladı.

royalanniversarycake____

pladis Ürün Tasarım Lideri Esther Gamble ve pladis Global Ürün Geliştirme Şefi Mark Schomberg’in önderliğindeki pasta şefleri tarafından hayata geçirilen yıl dönümü pastası için kilolarca meyve ve krema kullanıldı.

royal_anniversarycake

Pasta, McVitie’s’in bisküvi ve keklerinin de üretildiği pladis’in Halifax fırınında özel olarak üretildi.

royalanniversarycake___

2 metre uzunluğunda, 50 kilo ağırlığında ve 24 cm genişliğindeki pastanın süslemelerini ise bu alanda büyük bir üne sahip ve daha önce de Kraliyet ailesinin pasta süslemelerinde de görev alan Eddie Spence üstlendi.

royalanniversarycake__

1947 yılında İngiltere Prensesi Elizabeth ve Sir Philip Mountbatten’ın düğün pastası da (2,5 m yüksekliğinde) McVitie’s kullanılarak yapılmıştı.

royal_ann.cake_dated1947

McVitie's'den İngiltere Kraliçesi Elizabeth'e evlilik yıl dönümü jesti! ile ilgili etiketler Pladis Yıldız Holding pasta Ülker kraliçe mcvities
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.