Mc Donald's Rusya'da restoranları kapattı, çarpıcı görüntüler ortaya çıktı: İnternette satışa çıktı

Rusya'nın Ukrayna'yı işgali sonrası yaptırım uygulayan şirketler arasında Mc Donald's da eklenmişti. Dev restoran zincirinin Rusya'daki şubelerini geçici olarak kapatma kararı sonrası çarpıcı görüntüler ortaya çıktı. Bazı Rusların son siparişlerini internette satışa çıkarması dikkat çekti.

Dev restoran zinciri Mc Donald's Ukrayna'yı işgali sonrası Rusya'daki 850 mağazasını kapattığını duyurdu. Dev şirketten yapılan açıklamada çalışanların maaşlarının ödenmesine devam edilceği belirtildi

McDonald’s İcra Kurulu Başkanı Chris Kempczinski tarafından yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı:

Mc Donald's Rusya'da restoranları kapattı, çarpıcı görüntüler ortaya çıktı: İnternette satışa çıktı

"McDonald’s durumu değerlendirmeye ve herhangi bir ek önlem alınıp alınmayacağını belirlemeye devam edecek. Bu karar doğrultusunda, Rusya’daki restoranlarımızı ne zaman yeniden açabileceğimizi tahmin etmek şu anda mümkün görünmüyor. Diğer operasyonel etkilerle birlikte tedarik zincirimizde de aksamalar yaşıyoruz. İnsani durumu da yakından takip edeceğiz."

Mc Donald's Rusya'da restoranları kapattı, çarpıcı görüntüler ortaya çıktı: İnternette satışa çıktı - Resim : 2

İNTERNETTE SON SİPARİŞLERİNİ SATANLAR OLDU

Restoran zincirinden gelen Rusya kararından sonra ilginç görüntüler ortaya çıktı. Sosyal medyada yapılan paylaşımlarda bazı Rusların verdikleri son siparişleri satışa çıkardıkları görüldü.

Mc Donald's Rusya'da restoranları kapattı, çarpıcı görüntüler ortaya çıktı: İnternette satışa çıktı - Resim : 3

Bazı kişileri bütün menüyü satarken, bazılarının ise sadece kola, hamburger ya da patates kızartmasını sattıkları görüldü. Ortaya çıkan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.

Mc Donald's Rusya'da restoranları kapattı, çarpıcı görüntüler ortaya çıktı: İnternette satışa çıktı - Resim : 4

 

Mc Donald's Rusya'da restoranları kapattı, çarpıcı görüntüler ortaya çıktı: İnternette satışa çıktı ile ilgili etiketler Rusya Sipariş İnternet mc donalds kapatma restoran hamburger kola menü satış
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.