Mbwana Samatta: F.Bahçe'de oynuyorsanız formanız asla garanti değildir

Sakatlığını tamamen atlatan ve ilk 11'e döndüğü Kasımpaşa maçında çeyrek finali getiren golü atan Mbwana Samatta, "Kendimi kötü hissetmiyorum, sakatlığım o kadar da kötü değildi. Golle döndüğüm için çok mutluyum. Eğer Fenerbahçe'de oynuyorsanız formanız asla garanti değildir. Burada herkes 11'e girebilmek için savaşıyor. Herkes kendisini sahada kanıtlamak istiyor" dedi.

Fenerbahçe'nin Tanzanyalı golcüsü Mbwana Samatta, Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu'nda oynanan Kasımpaşa maçıyla 11'e geri döndü. 29 yaşındaki santrfor, Sarı-Lacivertliler'i çeyrek finale taşıyan golü attı. 

Sezon başında 6 milyon euro bonservisle Aston Villa'dan transfer edilen golcü oyuncu, Süper Lig'de 10 maçta 2 gol atmıştı. Sakatlık nedeniyle 5 maç kaçıran, son 3 lig maçında da son dakikalarda oyuna alınan Samatta, Kupa'daki ilk golünü attı.

Maçın ardından A Spor mikrofonlarına konuşan yıldız futbolcu, "Kendimi kötü hissetmiyorum, sakatlığım o kadar da kötü değildi. Golle döndüğüm için çok mutluyum. Eğer Fenerbahçe'de oynuyorsanız formanız asla garanti değildir. Burada herkes 11'e girebilmek için savaşıyor. Herkes kendisini sahada kanıtlamak istiyor" ifadelerini kullandı.

Mbwana Samatta: F.Bahçe'de oynuyorsanız formanız asla garanti değildir

Fenerbahçe'nin milli sağ beki Nazım Sangare ise şunları söyledi: "Artık üstüne koyarak devam etmeliyiz. Önümüzde zorlu maçlar var. Hedefim takıma en iyi şekilde yardımcı olabilmek. Özellikle Gökhan abi (Gönül) bana çok iyi tavsiyeler veriyor. Pek çok şeyi öğretmeye çalışıyor. Kazanma alışkanlığını kazanıyoruz."

EROL BULUT RENK VERMEDİ

Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut, Mesut Özil transferiyle ilgili soruya cevap vermekten kaçındı. Takımın fiziksel kalitesine değinen başarılı çalıştırıcı, A Spor muhabirine şunları söyledi: "Duran topu iyi değerlendirdik, golümüzü attık. Defansımızı da güzel yaptık. Hücumda bol pozisyona giriyoruz. Bazen maalesef son vuruşlarda kötüyüz. Üzerine koya koya gitmeliyiz. Sezon sonuna kadar hasta/sakat sayısı hep böyle devam edecek gibi görünüyor. Bugün 118 km koştuk, önceki maç 117 km koştuk. Arada 3 gün vardı. O yüzden fiziksel sorunumuz olduğunu düşünmüyorum."

"Mesut Özil konusunda bir gelişme var mı?"

"Hep birlikte izleyeceğiz."

Mbwana Samatta: F.Bahçe'de oynuyorsanız formanız asla garanti değildir - Resim : 2

Kasımpaşa Teknik Direktörü Fuat Çapa ise şöyle konuştu: "2. yarıda biz daha etkiliyken duran toptan yemiş olduğumuz bir gol üzücü oldu. Bulduğumuz pozisyonları da maalesef değerlendiremedik. Pazartesi günü 70 dakika 10 kişi oynamıştık. Bizi zor duruma soktu. Ağır geldi. Kupa'ya gerçekten önem vermiştik."

Mbwana Samatta: F.Bahçe'de oynuyorsanız formanız asla garanti değildir ile ilgili etiketler Fenerbahçe Ziraat Türkiye Kupası Erol Bulut Nazim Sangare Kasımpaşa Mbwana Samatta fuat çapa
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.