Samatta panik transferiydi

İngiliz basını Fenerbahçe'nin yeni golcüsü Samatta için "Aston Villa'nın transfer hatası" yorumunda bulundu. SKY Sports, Tanzanyalı golcü için "Ocak'ta geldi, Eylül'de satıldı" başlığıyla verdiği haberde Samatta'nın "Kupa kaldırmaya geldim" yorumunu da öne çıkardı.

Fenerbahçe'nin Mbwana Samatta transfer İngiliz basınında geniş yer buldu. İngilizler'in en güçlü spor medya organı SKY Sports, haberi alaycı bir dille paylaştı. Aston Villa'dan zorunlu satın alma opsiyonuyla kiralanan Tanzanyalı golcünün Sarı-Lacivertli kulübe imza attığı haberi "Ocak'ta geldi, Eylül'de satıldı" başlığıyla veren SKY, 

Samatta panik transferiydi

"YANLIŞ TRANSFERDİ"

"Premier League'de kalmayı son haftada başaran Aston Villa, bu sezon golcü sıkıntısı yaşamak istemiyor. Ollie Watkins'i 33 milyon poundu bulan kulüp rekoruyla kadrosuna katan Villa, Lyon'dan da Traore'yi alarak forvet hattını güçlendirdi" yorumunda bulundu. 

Samatta'nın Fenerbahçe formasını sırtına geçirdikten sonra verdiği demeçleri paylaşan SKY, Samatta'nın 16 maçta yalnızca 2 gol atabildiğini vurguladı. Haberin altına yorum yapan İngiliz futbolseverler, "Aston Villa tarihinin en kötü transferiydi", "Villa için panik transferiydi", "Sakat bir oyuncuya kim bu parayı verir?", "Villa bu adamı aldığı için futbol direktörü kovulmalıydı" gibi olumsuz ifadeler kullandı.

Samatta panik transferiydi ile ilgili etiketler Fenerbahçe Aston Villa Transfer Mbwana Samatta
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.