Mbokani için kulübü Antwerp'ten açıklama geldi!

Adı Fenerbahçe ile anılan Dieumerci Mbokani için kulübü Antwerp'ten açıklama geldi.

Türk basınında ismi Fenerbahçe ile anılan, 34 yaşındaki Dieumerci Mbokani'nin sezon sonunda sözleşmesinin bitmesi bir faktör olarak değerlendiriliyordu.

"AYRILMASINI İSTEMİYORUZ"

Mbokani'nin durumuyla ilgili açıklama yapan Antwerp Genel Sekreteri Sven Jaecques, "Biz de Mbokani ile ilgili çıkan haberleri gördük, okuduk. Ancak, bize ulaşan herhangi bir teklif olmadı." ifadelerini kullandı.

Mbokani için kulübü Antwerp'ten açıklama geldi!

Jaecques, "Mbokani'nin sezon bitmeden ve sözleşmesi sona ermeden takımımızdan ayrılmasını istemiyoruz." diyerek sözlerini noktaladı.

Dieumerci Mbokani, 20 haftası geride kalan Belçika Jupiler Pro League'de 20 maçın tamamına çıktı ve attığı 14 golle listenin ilk sırasında yer aldı.

AVRUPA SERÜVENİ BELÇİKA'DA BAŞLADI

Kongolu golcü, Avrupa kariyerine Belçika'da başladı. Anderlecht'ten sonra Standart Liege'de oynayan Mbokani, 2007'de 7 milyon euro bonservis karşılığı Monaco'ya transfer oldu. Ardından, Wolfsburg, Anderlecht, Dinamo Kiev, Norwich, Hull gibi takımlarda oynayan tecrübeli golcü, sözleşesinin sona ermesinin ardından 2018 yazında Antwerp'e imza attı.

Mbokani için kulübü Antwerp'ten açıklama geldi! ile ilgili etiketler Fenerbahçe Belçika Transfer Dieumerci Mbokani Antwerp
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.