Mbaye Diagne'den ilginç paylaşım... "Bana saygı gösterin, değer verin, beni sevin"

Sezon başında gönderilecekler listesinde yer alan ama sezona attığı 2 golle başlayan Mbaye Diagne, takımda kalmak istediğini açıkladı. Senegalli golcü Insagram hesabından "Bana saygı gösterin, değer verin, beni sevin size her şeyimi veririm. Her şeyimi vermeye hazırım" şeklinde dikkat çekici bir paylaşım yaptı.

Galatasaray'ın Senegalli golcüsü Mbaye Diagne, Instagram hesabından yaptığı paylaşımla taraftardan destek istedi. 29 yaşındaki santrfor, "Bana saygı gösterin, değer verin, beni sevin size her şeyimi veririm. Her şeyimi vermeye hazırım. Bu mesajım herkese. Eğer bugün buradaysam gerçek bir adam olduğum içindir" ifadelerini kullandı.

Geçen sezon devre arasında Premier League ekiplerinden West Bromwich Albion'a satın alma opsiyonuyla kiralanan ve Fatih Terim'in gelecek planları arasında yer almayan Diagne, Avrupa maçlarında hem PSV hem de St. Johnstone maçlarında attığı gollerle takımda kalacağının sinyallerini vermişti.

İngiltere'den talipleri olduğu iddia edilen tecrübeli golcü, takımda yaşanan Falcao krizi ve Mostafa Mohamed'in formsuzluğu nedeniyle Terim'in ileri uçtaki ilk tercihi haline geldi.

Mbaye Diagne'den ilginç paylaşım... "Bana saygı gösterin, değer verin, beni sevin"

13 MİLYON EUROYA ALINDI ŞAMPİYON YAPTI

Galatasaray'a 2018-19 sezonunun devre arasında Kasımpaşa'dan 10 milyon euro bonservisle transfer edilen Diagne için Sarı-Kırmızılı o sezonu şampiyon tamamlayınca 3 milyon euro da bonus ödenmiş ve transfer 13 milyon euro gibi dev bir rakama çıkmıştı.

Sezonun final bölümünde attığı goller ve son maçta Çaykur Rizespor deplasmanındaki hayati katkısı nedeniyle bu para pek konuşulmadı. Ancak ertesi sezon Terim'in sistemindeki santrfor rolüne uymadığı anlaşılan Senegalli hep istenmeyen adam oldu.

Geçen sezon devre arasında 1.5 milyon euro kiralama bedeliyle Premier League'in yolunu tutan Diagne, Birmingham ekibi küme düşünce Galatasaray'a geri döndü. 2023 yılına kadar sözleşmesi bulunan santrforun Sarı-Kırmızılılar'ın Giresunspor'la deplasmanda oynayacağı ligin ilk maçında ilk 11'de sahaya çıkması bekleniyor.

Mbaye Diagne'den ilginç paylaşım... "Bana saygı gösterin, değer verin, beni sevin" ile ilgili etiketler Galatasaray Fatih Terim Mbaye Diagne
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.