West Bromwich Albion: Diagne bize gelmeyi çok istedi

Galatasaray, Mbaye Diagne'yi sezon sonuna kadar West Bromwich Albion'a kiraladı. 2024 yılına kadar sözleşmesi bulunan Senegalli golcünün satın alma opsiyonu anlaşmada yer almıyor. Sarı-Kırmızılılar Diagne transferinden 6 ay için 1.4 milyon pound gelir elde edecek.

Mbaye Diagne'nin Galatasaray'dan West Bromich Albion'a transferi tamamlandı. Premier League ekibi sosyal medya hesaplarından Senegalli golcüyü kadrosuna kattığını duyurdu. Sarı-Kırmızılılar ise transferin mali detaylarnı KAP'a bildirdi. Cim Bom'un kasasında bu transferden 1.4 milyon pound girecek:

"Profesyonel Futbolcumuz Mbaye Diagne'nin 2020-2021 sezonu sonuna kadar geçici transferi konusunda West Bromwich Albion Football Club Limited ile anlaşmaya varılmıştır. Yapılan anlaşmaya göre West Bromwich Albion Football Club Limited, Şirketimize net 1 milyon 400 bin GBP geçici transfer bedeli ödeyecektir."

Premier League'e bu sezon geri dönen ve ilk 20 haftada kümede kalma savaşı veren Birmingham ekibi, Diagne'ye çok güveniyor. Teknik direktör Sam Allerdyce'ın ısrarla istediği 29 yaşındaki santrforun Süper Lig'de 18 maçta 11 gol attığını vurgulayan WBA, resmi sitesinde, "Senegal'in 2019'da Afrika Uluslar Kupası'nda finale çıkmasında büyük payı olan, Galatasaray ve Club Brugge formalarıyla Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi deneyimleri bulunan Diagne, West Bromwich Albion'da" ifadeleri kullanıldı.

MBAYE BİZE GELMEYİ ÇOK İSTEDİ

WBA'nın Sportif Direktörü Luke Dowling, transferle ilgili şunları söyledi: "Buraya bazı hedefleri için geliyor. Umut ediyoruz ki yüksek form grafiğini WBA formasıyla da devam ettirecek. Bu oyunda en zor taraf gol atmak ama biz Diagne'yle bu zorlukların üstesinden geleceğiz, ona çok güveniyoruz. Mbaye mümkün olan en kısa sürede uyum sürecini aşacağına inanıyoruz. Onun, taraftarımızın izlerken heyecanlanacağı bir golcü olduğunu biliyoruz. Umarım, ihtiyacımız olan golleri atacak. Her şeyden önemlisi de Mbaye'nin bize gelmeyi çok istemesiydi ki, bulunduğumuz konum itibariyle bu çok önemli."

West Bromwich Albion: Diagne bize gelmeyi çok istedi ile ilgili etiketler Galatasaray Mbaye Diagne west bromwich albion premier league
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.