Sam Allerdyce&Mbaye Diagne FaceTime'da görüştü

Galatasaray'ın Senegalli golcüsü Mbaye Diagne, Premier League yolcusu... 29 yaşındaki santrforun West Bromwich Albion'a transferinde detaylar yavaş yavaş ortaya çıkıyor. İngiliz kulübüyle her konuda anlaşan Sarı-Kırmızılı yönetim onay verdi, Sam Allerdyce yeni golcüsünü FaceTime'dan aradı

Premier League'de kümede kalma savaşı veren son maçında evinde Manchester City'ye 5-0 mağlup olan West Bromwich Albion, golcüsünü buldu; Mbaye Diagne...  İngiliz medya devi SkySports'un haberine göre Birmingham ekibi, Galatasaray'ın Senegalli forveti Diagne'yi satın alma opsiyonuyla beraber sezon sonuna kadar kiralayacak.

Sarı-Kırmızılı yönetimle bir süredir transfer pazarlıklarını sürdüren İngilizler, sonunda teklifini kabul ettirdi. Mustafa Cengiz yönetimi WBA yetkililerinin Diagne'yle görüşmesine izin verdi. 29 yaşındaki Senegalli santrforun Premier League'de top koşturmaya çok hevesli olduğu ve imzaların kısa süre içinde atılacağı öğrenildi. Galatasaray'ın yeni golcüsünün ise 23 yaşındaki Mısırlı Mostafa Mohamed olması bekleniyor.

2018 - 2019 sezonu ortasında Kasımpaşa'dan Galatasaray'a 10 milyon euro bonservis bedeli karşılığı transfer olan Mbaye Diagne, sarı kırmızılılar ile Süper Lig, Ziraat Türkiye Kupası ve Türkiye Süper Kupası kazandı. Diagne aynı sezonu 31 golle gol kralı olarak tamamladı ve şampiyonluktan dolayı Kasımpaşa'ya 3 milyon euro daha ödendi.

Sam Allerdyce&Mbaye Diagne FaceTime'da görüştü

FATİH TERİM'DEN DE ONAY ÇIKTI

29 yaşındaki oyuncu geçtiğimiz sezon Club Brugge'e kiralanmıştı. Sezon başında tekrar Galatasaray'a dönen Diagne, Süper Lig'in ilk yarısında 15 maçta attığı 9 golle takımının en golcü ismi konumunda. Sarı-kırmızılı forma ile toplam 39 maça çıkan Senegalli 22 gol attı ve 2 asist yaptı.

Radamel Falcao'yla da yolları ayırmak üzere olan Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim'in oyun tarzına uygun bir santrfor aranıyor. Sırtı dönük top alabilen, pivot tipi bir santrforla mevcut sistemin daha iyi işleyeceğini düşünen Terim ve teknik ekibi, Diagne'nin gidişine onay verdi. Senegalli yıldızı satın alma opsiyonuyla kiralayacak olan West Bromwich Albion, Cim Bom'un yeni transfer yapmak için ihtiyacı olan kaynağı da yaratmış olacak.

WBA teknik direktörü Sam Allerdyce ile FaceTime üzerinden bir görüşme gerçekleştiren Diagne, takımın kalan 20 haftada Premier League'de kalma savaşına gönüllü olduğunu söyledi. İngiliz teknik adam Diagne'nin yanı sıra Crystal Palace'ın Belçikalı santrforu Christian Benteke'yi de kadrosunda görmek istiyor.

Sam Allerdyce&Mbaye Diagne FaceTime'da görüştü ile ilgili etiketler Galatasaray Mbaye Diagne Sam Allerdyce west bromwich albion premier league
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.