Mbaye Diagne rüyasında 3 kupalı sezon gördü

Mbaye Diagne, Malatya deplasmanının gecesinde gördüğü rüyayı Instagram'da takipçileriyle paylaştı. 3 kupa birden gördüğü söyleyen Galatasaray'ın Senegalli golcüsü, "Tüm kupaları kazandığımız için Fatih hocamız rüyamda bana "Teşekkürler Diagne. Senin adına çok mutlu oldum" dedi. O an çok mutlu olduğundan dolayı ağlamaya başladım ve hocamıza teşekkür ettim. İnşallah" ifadelerini kullandı.

Galatasaray'ın Senegalli golcüsü Mbaye Diagne, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda rüyasında 3 kupa birden gördüğünü anlattı. Sarı-Kırmızılı takım, Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda dün Yeni Malatyaspor'u deplasmanda penaltılarla eleşmişti. 

90 dakikası 0-0 sona eren maçın uzatma bölümünden Umut Bulut'un attığı golle 1-0 geriye düşen Cim Bom, 121'de Luyindama'nın golüyle maçı penaltılara taşımayı başarmıştı. Kupa'yı en çok kazanan takım olan Galatasaray, Diagne'nin de bir penaltı attığı bölümde rakibine 7-8 üstünlük kurarak çeyrek finale yükselmişti.

Diagne, ilk olarak paylaşımı devrik cümlelerle yaptı; "Bu gece hayal ettim, ben Diagne dedikten sonra bay Terim ile ağladıktan sonra eve 3 kupa getirdim. Her şey için teşekkür ederim ama şimdi yorgunum seni eğitmeye devam etmek istemiyorum, güzel ailemle ağlamaya başladıktan sonra evde kalmak istiyorum." 

Diagne'nin bu anlamsız sözleri, Fatih Terim'in kendisine, "Artık teknik direktörlük yapmak istemiyorum, yoruldum, ailemle vakit geçirmek istiyorum" demiş olabileceği, kendisinin ise "Bizi bırakma hocam (Ağlayarak)" şeklinde cevap verdiği şeklinde yorumlandı.

Ardından bunu beğenmeyerek sildikten sonra bu kez yeni bir fotoğraf yayımladı ve açıklamasını daha düzgün bir Türkçe'yle yazdı. Maçtan sonra uyuduğu gece bir rüya gördüğünü anlatan yıldız golcü, "Dün akşam bir rüya gördüm ve bu rüyada 3 kupa kazanıyorduk. Tüm kupaları kazandığımız için Fatih hocamız rüyamda bana "Teşekkürler Diagne. Senin adına çok mutlu oldum" dedi. O an çok mutlu olduğundan dolayı ağlamaya başladım ve hocamıza teşekkür ettim. İnşallah" ifadelerini kullandı.

Mbaye Diagne rüyasında 3 kupalı sezon gördü

Sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme gelen Mbaye Diagne'nin 3 kupalı rüya paylaşımı da büyük ilgi gördü. 

Terim, Kupa maçının ardından "Bugün açıkçası çok derin bir yalnızlık hissettim. Ben burada kişilere değil gruplara değil Galatasaray’a sözüm var. Galatasaray'a emeğim var. O sözüm de Galatasaray'a. Zaten Mayıs'ta hem sözüm, hem kontratım bitiyor. Onun için sözüm sözdür. Sözümde durmaya devam edeceğim. Canımız sağolsun, canınız sağolsun demek en doğrusu" şeklindeki sözleriyle kafaları karıştırmıştı.

Mbaye Diagne rüyasında 3 kupalı sezon gördü ile ilgili etiketler Galatasaray Fatih Terim Ziraat Türkiye Kupası Mbaye Diagne
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.