Mbaye Diagne Galatasaray'a dönmek istiyor! Kararı Terim verecek...

Galatasaray'ın Club Brugge'e kiraladığı ve sonrasında kadro dışı bırakılan Mbaye Diagne, sarı kırmızılılara geri dönmek istiyor. Diagne'nin Galatasaray'a dönüp dönmeyeceğine yönelik kararı ise Fatih Terim verecek.

Kiralık gittiği Club Brugge’de olay adam olan ve aylar önce kadro dışı bırakılan Mbaye Diagne, o süreçte Florya’ya dönmek istemiş ancak Galatasaray anlaşma gereği izin vermemişti.

KARARI FATİH TERİM VERECEK

Belçika’da koronavirüs nedeniyle ligler tescil edilirken, Brugge de şampiyon ilan edildi ve sezon tamamlandı. Bu gelişme üzerine Diagne’nin idman yapmak için tekrar Galatasaray’a dönmek istediği belirtildi. Kararı Fatih Terim verecek.

 Mbaye Diagne Galatasaray'a dönmek istiyor! Kararı Terim verecek...

MBAYE DIAGNE KİMDİR?

Mbaye Diagne 28 Ekim 1991 tarihinde Senegal'de dünyaya geldi. Kariyerine 2010'da Brandizzo kulübünde başladı.

2013'de Juventus'a transfer olan Mbaye Diagne İtalyan devinde olduğu sürece Ajaccio, Lierse, Al-Shabab ve Westerlo takımlarda kiralık olarak forma giyindi.

2015 yılında Juventus'tan ayrılıp Macar ekibi Ujpest'le sözleşme imzaladı. Burada başarılı bir buçuk sezon geçiren futbolcu, 2016'nın Şubat ayında Çin ekibi Tianjin Teda'ya transfer oldu.

Diagne, 2018'de Süper Lig takımlarından Kasımpaşa'ya transfer oldu. Diagne şu ana kadar Süper Lig'de forma giydiği 17 maçta 20 gol attı.

 

Mbaye Diagne Galatasaray'a dönmek istiyor! Kararı Terim verecek... ile ilgili etiketler Fatih Terim Galatasaray Diagne Mbaye Diagne
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.