Mazot yüklü kamyon ile yapılan katliamın korkunç görüntüleri!

Mehmetçiğin Afrin'e sızmak isteyen teröristlere vurduğu darbenin ardından, terör örgütü sivil halkı hedef aldı. Bomba ve mazot yüklü kamyon ile gerçekleştirilen saldırıda çocukların da aralarında olduğu 60 kişi can verdi. Saldırıdan geriye dehşete düşüren görüntüler kaldı. Bu arada Cerablus'da da SMO'ya bağlı 3 polis uzun namlulu silahlarla düzenlenen saldırıda öldürüldü.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

Bölücü terör örgütü PKK/PYD’den kurtarılan Afrin’de, önceki gece bir grup terörist ilçeye sızmaya çalışmıştı. Kahraman mehmetçik zamanında fark ettiği sızma girişimine müdahale ederek 11 teeöristi etkisiz hale getirmişti.

Mazot yüklü kamyon ile yapılan katliamın korkunç görüntüleri!

BÖLÜCÜ ÖRGÜT BOMBA YÜKLÜ KAMYON İLE MİSİLLEME YAPTI!

Bu sızma girişimininden bir gün sonra, salı 15:40 sıralarında, Afrin Merkez’de eski Afrin Mahallesi’nde bulunan Pazar yerinde mazot yüklü olduğu ve parça ve basınç etkili el yapımı patlayıcı düzeneği kurulmuş kamyonun patlaması neticesinde, en az 11’i çocuk olmak üzere 60 kişi yanarak öldü.

Mazot yüklü kamyon ile yapılan katliamın korkunç görüntüleri! - Resim : 2

Sinsi ve kalleş saldırıda, aralarında kadın, yaşlılar, gençler ve çocukların da olduğu 30'un üzerinde kişi de yaralandı. SuperHaber’i elde ettiği bilgilere göre, yaralıların büyük çoğunluğunun durumu ağır.

Mazot yüklü kamyon ile yapılan katliamın korkunç görüntüleri! - Resim : 3

TANKERİN PATLAMA ANINDA KAMERA BASINÇTAN KAYITTAN ÇIKTI

60 kişinin öldüğü onlarca kişinin de yaralanmasına neden olan saldırı anına ilişkin görüntüler de ortaya çıktı. 

Kamera kaydında, patlamanın şiddetinin boyutu da görülüyordu. Patlama sonucu, basınç o kadar büyük ve şiddetliydi ki, kamera alev topu kendisine ulaşmadan basınç nedeniyle kayıttan çıktı. 

Patlama sonrasında kaydedilen görüntüler de dehşetin büyüklüğünü gözler önüne serdi. 

Mazot yüklü kamyon ile yapılan katliamın korkunç görüntüleri! - Resim : 4

SALDIRIYI ÜSTLENEN ÖRGÜT YOK

Afrin’deki patlamada ölenlerin çoğunun yanarak öldüğü belirlendi.

Kentte büyük acıya neden olan saldırıyı henüz üstlenen olmadığı açıklandı.

PKK/YPG ÇATIŞAN GRUPLARA DA SALDIRDI

Patlamanın olduğu Afrin’de, bir süreden beri, çeşitli silahlı gruplar arasında çatışmaların olduğu da belirtildi. Öte yandan PKK/YPG’nin bu durumdan faydalanarak, bu silahlı gruplara karşı da bombalarla saldırdığı ortaya çıktı.

Mazot yüklü kamyon ile yapılan katliamın korkunç görüntüleri! - Resim : 5

CERABLUS’TA 3 SMO POLİSİ KALEŞNİKOF İLE ÖLDÜRÜLDÜ!

SuperHaber’in elde ettiği bir diğer bilgilere göre, Cerablus’ta devriye görevi yapan, 3 SMO polis aracını, kimliği bilinmeyen kişiler kaleşnikof silahlarla çapraz ateşe tuttular. Gece yarısı meydana gelen saldırıda, 3 SMO polisi yaşamını yitirdi. Saldırganların kim oldukları ise henüz belirlenemedi.

Mazot yüklü kamyon ile yapılan katliamın korkunç görüntüleri! ile ilgili etiketler Afrin patlama tanker
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.