Mazhar Alanson'dan Mick Jagger'a, Beatles tepkisi! "Sen bir köçeksin"

Türk POP'unun önemli isimlerinden Mazhar Alanson, kendisini Beatles ile bir tutan Mick Jagger'e sert tepki geldi. Instagram hesabından The Rolling Stones grubunun kurucu üyesi 'Sir' ünvanlı Jagger'a ayar veren Alanson, "Sir Paul McChartny müzik dahisi sen bir köçeksin Beatles kopyacısı " dedi.

Türk müziğinin efsane isimlerinden Mazhar Alanson, Mick Jagger'a sosyal medya hesabından tepki gösterdi.

Hem Türkçe hem de İngilizce Jagger'ı hedef alan paylaşımlar yapan Alanson, kendisini Beatles ile kıyaslayan Jagger'a "Sen bir köçeksin" yakıştırması yaptı. 

Alanson Instagram hesabından şunları söyledi:

"Kendilerini Beatles gurubuyla utanmadan mukayese eden Mick Jagger Amerikan Blues müziğini hızladırıp Amerikaya satan 74 yaşında sahnede garip danslar yapan biri Keith Richard'a dua etsin. Sen kimsin kendini Beatles'la mukayese ediyorsun. Beatles dünyayı değiştirdi. Adam Sir Paul McChartny müzik dahisi. Sen bir köçeksin. Beatles kopyacısı. Onlar SGT Pepper’s Lonely Hearts Club Band yaparken Your Sitanic Majesty yaptınız ama hiç bir işe yaramadı. Sizin yeriniz ayrı onların yeri ayrıydı ve elbette onlar sizden kat kat iyi sanatçılardı. Bir Imagine yazabildin mi bir Yesterday yazabildin mi yine de çok sevdiğim bir gruptur kendini beğenmişliğine kızdım sevenlerinden özür dilerim"

Mazhar Alanson'dan Mick Jagger'a, Beatles tepkisi! "Sen bir köçeksin"

Alanson, bu tepkisinin daha kibarını ise Mick Jagger'ın bir paylaşımının altını İngilizce olarak yazdı. Alanson bununla ilgili olarak da şunları söyledi:

"Bunuda Mick Jaggerin Ghost City klibinden bir evvelki konustugu resmin altina yazdim iftar oldugundan biraz daha kibar davrandim ben iggy Popun kapisina tekme atip girmis adamim Mick Jagger gelsin konsere onada dalarim(::""

Mazhar Alanson'dan Mick Jagger'a, Beatles tepkisi! "Sen bir köçeksin" - Resim : 2

Mazhar Alanson'dan Mick Jagger'a, Beatles tepkisi! "Sen bir köçeksin" ile ilgili etiketler Mazhar Alanson mick jagger beatles köçek
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.