Maymunlar Cehennemi: Başlangıç filminin konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Nerede çekildi?

5 Ocak Salı günü Kanal D yayın akışında yer alan Maymunlar Cehennemi: Başlangıç adlı filmin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Maymunlar Cehennemi: Başlangıç hangi kanalda, Maymunlar Cehennemi: Başlangıç oyuncuları kimlerdir sizler için haberimizde.

5 Ocak Salı günü Kanal D yayın akışında yer alan Maymunlar Cehennemi: Başlangıç adlı filmin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Birbirinden değerli birçok oyuncunun oynadığı Maymunlar Cehennemi: Başlangıç 2011 yılında vizyona girmiştir..

MAYMUNLAR CEHENNEMİ: BAŞLANGIÇ FİLMİNİN KONUSU NEDİR?

İlki 1968 yılında çekilen Planet of the Apes serisinin en yeni filmi olan Rise of the Planet of the Apes, safkan bir bilimkurgu/aksiyon...

Maymunlar Cehennemi Başlangıç

San Francisco'da ve günümüzde geçen hikayede genetik mühendislerinin, maymunların beyinlerini geliştirmek için yaptıkları deneyler sonucunda maymunların insanlar üzerinde üstünlük kurmak için açtıkları savaş konu ediliyor.

MAYMUNLAR CEHENNEMİ: BAŞLANGIÇ FİLMİNİN OYUNCULARI KİMLERDİR?

Yönetmen: Rupert Wyatt

Oyuncular: James Franco, Freida Pinto, John Lithgow

Tür: Aksiyon, Bilimkurgu, Macera

Yapım Yılı: 5 Ağustos 2011 / 1s 50dk

Maymunlar Cehennemi: Başlangıç filminin konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Nerede çekildi? ile ilgili etiketler Kanal D Maymunlar Cehennemi: Başlangıç filminin konusu nedir oyuncuları kim ne zaman çekildi
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.