Maylo ile oynayan Cumhurbaşkanını eleştiren Nevşin Mengü, Bakan Varank'ın sabrını taşırdı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Beykoz Belediyesi'nin barınağında maskot Maylo ile oynadığı görüntüler, Nevşin Mengü'yü rahatsız etti. Videoya, "Tek bir tane mutlu köpek bulup Cumhurbaşkanı'nın huzuruna çıkarmışlar anlaşılan." yorumu yapan Mengü'ye, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, "20 yılda sokak köpeklerini bile mutlu etmeyi bir şekilde başardık ama müzmin muhaliflerin yüzünü güldüremedik." yanıtını verdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün Beykoz Belediyesi tarafından yaptırılan sokak hayvanları bakım ve rehabilitasyon merkezi ile doğal yaşam alanı parkını ziyaret etmiş, barınağın maskotu Maylo ile oynamıştı.

Erdoğan, Maylo ile oynadığı anların görüntüsünü Twitter hesabından paylaştı. Gazeteci Nevşin Mengü, sosyal medyada o görüntüler eşliğinde, "Tek bir tane mutlu köpek bulup Cumhurbaşkanı'nın huzuruna çıkarmışlar anlaşılan." yorumunu yaptı.

Maylo ile oynayan Cumhurbaşkanını eleştiren Nevşin Mengü, Bakan Varank'ın sabrını taşırdı

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Nevşin Mengü'nün bu paylaşımı üzerine sert sözler sarf etti. Twitter hesabından Mengi'nin mesajını alıntılayan Bakan Varank, "Müzmin muhaliflik dünyanın en amansız hastalığı! 20 yılda sokak köpeklerini bile mutlu etmeyi bir şekilde başardık ama müzmin muhaliflerin yüzünü güldüremedik." dedi.

 

Maylo ile oynayan Cumhurbaşkanını eleştiren Nevşin Mengü, Bakan Varank'ın sabrını taşırdı ile ilgili etiketler Nevşin Mengü Mustafa Varank Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan maylo
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.