"Mayıs'ta kontratım bitiyor" dedi taraftar ayağa kalktı

Yeni Malatyaspor'u penaltılarla eleyerek Ziraat Türkiye Kupası'nda çeyrek finale adını yazdıran Galatasaray'da tur sevinci Fatih Terim'in açıklamaları ile yarım kaldı. Terim, maçın ardından yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamada " Bugün açıkçası çok derin bir yalnızlık hissettim." dedi sonra da sözleşmesine sözü getirip "Benim burada kişilere, gruplara değil, Galatasaray'a sözüm var. Mayıs ayında da kontratım bitiyor." ifadelerini kullandı. Bu açıklama sonrası Terim'e taraftardan destek yağdı...

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Yeni Malatspor'u kupa dışına ittikleri karşılaşmanın ardından yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamada 'Mayıs'ta ayrılıyor mu?" sorusuna neden olan ve kulüp yönetimine kırgın olduğunu ortaya koyan sözler sarf etti. 

Terim'in açıklamaları şöyle:

İki taraf için de zor bir maç oldu. Malatyaspor'u tebrik ediyorum. Neredeyse kazanıyorlardı. Bizim golümüz geç oldu, güç oldu ama oldu. Gönül isterdi ki, bu kadar yorulmadan, ekstra bir yarım saat mücadele etmeden bitseydi. Sonuçta nasıl kazanırsanız kazanın cuma günü kura çekiminde varız. Saat 12... Gece yarısı... Daha uçağa bineceğiz, İstanbul'a gideceğiz. ligin yoğun olduğu bir ortamda bir de kupa var. Tabii ki sadece bize de değil herkese var. Ama son 8'e kaldığımız için mutluyum.

Benim kimseyle bir görüşmem olmadı. Ben malumu ilân ettim. Kimsenin bilmediği bir şeyi söylemedim. Herkes yazarken sorun yok da ben söylerken mi var? Bugün açıkçası çok derin bir yalnızlık hissettim. Benim burada kişilere, gruplara değil, Galatasaray'a sözüm var. Mayıs ayında da kontratım bitiyor. Sözüm sözdür. Sözümde duracağım. O yüzden canımız sağ olsun, canınız sağ olsun."

"Mayıs'ta kontratım bitiyor" dedi taraftar ayağa kalktı

İşte Terim'in açıklamasının bu son bölümünde ilk olarak "Derin bir yalnızlık hissettim" cümlesi ile büyük bir kırgınlık yaşadığını ortaya koyarken, hemen ardından "Benim burada kişilere, gruplara değil, Galatasaray'a sözüm var." diye devam ettiği ve "Mayıs ayında da kontratım bitiyor. Sözüm sözdür. Sözümde duracağım. O yüzden canımız sağ olsun, canınız sağ olsun." ifadeleri ile süren cümleleri sonrasında sarı kırmızılı taraftarlar adeta ayaklandı. 

Kamuoyunda "Terim mayısta ayrılacak" yorumlarına neden olan bu sözlerin ardından Galatasaray taraftarı hocasına sosyal medyada açtığı #YalnızdeğilsinFatihTerim etiketi altında destek yağdırdı. 

"Mayıs'ta kontratım bitiyor" dedi taraftar ayağa kalktı - Resim : 2

Türkiye gündeminde ilk sıralara yükselen etiket kısa sürede 70 binden fazla paylaşımla rekor kırdı. 

İşte Terim'e destek veren taraftarların paylaştığı mesajlardan bazıları:

"Mayıs'ta kontratım bitiyor" dedi taraftar ayağa kalktı - Resim : 3

"Mayıs'ta kontratım bitiyor" dedi taraftar ayağa kalktı - Resim : 4

"Mayıs'ta kontratım bitiyor" dedi taraftar ayağa kalktı - Resim : 5

"Mayıs'ta kontratım bitiyor" dedi taraftar ayağa kalktı - Resim : 6

"Mayıs'ta kontratım bitiyor" dedi taraftar ayağa kalktı ile ilgili etiketler Fatih Terim Galatasaray Mayıs kontrat
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.