Kadıköy'de Choupo-Moting sesleri

Paris Saint-Germain'deki sözleşmesi sona eren ve Fransız kulübüyle yeniden anlaşamayan Maxim Choupo-Moting için Fenerbahçe devreye girdi. Sarı-Lacivertliler, tecrübeli golcüyle temaslarını sürdürüyor.

Tanzanyalı santrfor Samatta'yı açıklayan Fenerbahçe, transfere doymuyor. Sarı-Lacivertliler şimdi de Paris Saint-Germain'le ipleri koparan Maxim Choupo-Moting'in peşinde...

BeIN SPORTS'un haberine göre bonservisi elinde olan Kamerunlu yıldızın Fenerbahçe ile görüşmeler yaptığı ve yeni durağının Türkiye olabileceği ifade edildi. Geçen sezon Fransız deviyle 20 maça çıkan 31 yaşındaki forvet; 6 gol, 1 asistlik performans sergiledi. Kamerunlu oyuncu, özellikle takımının çeyrek finalde Atalanta oynadığı maçta 90+3'te attığı golle zaferi getirmiş ve Fransız ekibi yarı finale yükselmeyi başarmıştı.

TRANSFERİN ŞAMPİYONU

Teknik direktörlüğe Erol Bulut'u getiren Fenerbahçe bu yaz 14 futbolcu transfer etti; Mert Hakan Yandaş, Caner Erkin, Gökhan Gönül, Filip Novak, Mame Thiam, İsmail Yüksek, Barış Sungur, Sinan Gümüş, Jose Sosa, Mauricio Lemos, Enner Valencia, Marcel Tisserand, Nazım Sangare ve Mbwane Samatta.

Kadıköy'de Choupo-Moting sesleri ile ilgili etiketler Fenerbahçe Transfer PSG Maxim Choupo-Moting
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.