Max Kruse'dan 'Yanlış Teşhis' iddiası!

Eski Fenerbahçeli futbolcu Max Kruse, sarı-lacivertli kulüpte oynadığı zamanları ele alarak çarpıcı bir açıklamada bulundu.

Fenerbahçe ile sözleşmesini tek taraflı olarak fesheden ve sarı-lacivertli takımın FIFA'ya şikayet ettiği Max Kruse, yeni kulübü Union Berlin'de ilk maçına çıktıktan sonra Alman basınına açıklamalarda bulundu.

Sakatlığını henüz atlattığını söyleyen Alman oyuncu Fenerbahçe'ye gönderme yaparken, "Henüz yüzde 100 değilim ancak çalışıyorum. Fenerbahçe'de sakatlandığımda en başta 6 hafta sahalardan uzak kalacağım söylendi. Sonra sakatlığım 6 ay sürdü, demek ki teşhis doğru değildi" ifadelerini kullandı.

Union Berlin Teknik Direktörü Urs Fischer ise, "Max 20, 25 dakika oynayabilecek durumdaydı. Biz onu sahada olması için transfer ettik, önümüzdeki haftalarda daha da fazla olabilir" dedi.

Augsburg maçında sonradan oyuna giren Max Kruse, Fenerbahçe'nin izin vermemesi sonrasında Almanya Futbol Federasyonu'ndan geçici lisans aldı.

Max Kruse'dan 'Yanlış Teşhis' iddiası! ile ilgili etiketler Fenerbahçe Max Kruse sakatlık
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.