Mavi Vatan'a kimler karşı? Babacan ve Davutoğlu'nun içinde olduğu proje ne? Ceyhun Bozkurt açıkladı!

SuperHaber yazarı Ceyhun Bozkurt ve SuperHaber YouTube kanalı Genel Koordinatörü Barış Özkan ile ‘Haberin Olsun’ yeni bölümüyle yayında...

Gündemin sıcak başlıklarının konuşulduğu ‘Haberin Olsun’un yeni bölümünde, Mavi Vatan kavramının neden ve kimler tarafından tartışmaya açıldığı değerlendirilirken, yeni parti kuran Ali Babacan ile Ahmet Davutoğlu'nun açıklamaları masaya yatırıldı.

"TÜRKİYE'DE, 'TAYYİP ERDOĞAN GİTSİN DE KİM GELİRSE GELSİN PARTİSİ' VAR!"

Ali Babacan ve Ahmet Davutoğlu'nun son günlerdeki açıklamalarına dikkat çeken Ceyhun Bozkurt, "Türkiye'de, 'Tayyip Erdoğan gitsin de kim gelirse gelsin' diye bir parti var. Bu partinin ayakları bunlar. Bu büyük bir proje. Projenin merkezinde de FETÖ var" diye konuştu.

ABD'li Foreign Policy'nin, Ahmet Davutoğlu başbakanlıktan ayrıldığında, "Amerika, Ankara'daki adamını kaybetti" diye yazdığını hatırlatan Bozkurt, "Örneğin bu yazıyı hatırlayınca Ahmet Davutoğlu'nun parti kurması benim kafamda soru işareti yaratıyor? Batıya bağımlılık isteyen Ali Babacan'ın parti kurması kafamda soru işareti yaratıyor" ifadelerini kullandı.

"EISENHOWER VAKFI'NIN TÜRKİYE TEMSİLCİSİ"

Mavi Vatan kavramının tartışmaya açılmasının da irdelendiği programda, gazeteci Murat Yetkin'in, Halk Tv'de 'Mavi Vatan' kavramının devlette ciddi rahatsızlık yarattığını öne sürdüğünü söyleyen Ceyhun Bozkurt, "Türkiye Cumhuriyeti'ne değil de, NATO'ya, ABD'ye bağlı olan kripto unsurlar rahatsız. Yetkin bunu söylüyor aslında" dedi. 

Murat Yetkin'in, Eisenhower bursuyla okuduğuna ve Eisenhower Vakfı'nın Türkiye temsilcisi olduğuna dikkat çeken Bozkurt, "Kimin ekmeğini yersen, onun kılıcını sallarsın" ifadelerini kullandı.

‘Haberin Olsun’ yeni bölümüyle SuperHaber Youtube kanalında yayında…

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

Mavi Vatan'a kimler karşı? Babacan ve Davutoğlu'nun içinde olduğu proje ne? Ceyhun Bozkurt açıkladı! ile ilgili etiketler Ahmet Davutoğlu YouTube Ceyhun Bozkurt Ali Babacan Haberin Olsun Barış Özkan Mavi Vatan Tayyip Erdoğan cem gürdeniz
GÜNÜN VİDEOSU

Bomba CHP-DEM Parti işbirliği itirafı: Kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler!

CHP'nin ittifak ortağı DEM Parti'nin Zeytinburnu'nda CHP listelerinden seçime giren Meclis Üyesi, DEM'li adayları tanıtarak ittifaka ilişkin itiraflarda bulundu. DEM Partililerin "Zeytinburnu'nda belediye başkan adayları çıkarmadık çünkü kazanamayacaktık. Bizim kazancımız olan Meclis üyelerimizi CHP listesinden aday gösterdik. Bunlar kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler" sözleri gündeme bomba gibi düştü.