Mavi Jeans online alışveriş sitesi ne zaman açılacak?

Mavi Jeans online alışveriş sitesi ne zaman açılacak? COVID-19 salgını dünya genelinde yayılmaya devam ediyor. Birçok kişinin ölümüne sebep olan salgın Türkiye'de de görüldü ve 168 kişinin yaşamını yitirmesine sebep oldu. Birçok mağaza geçici süreliğine kapatıldı. Mavi Jeans'de online mağazalarını kapattı. Peki, Mavi Jeans online alışveriş sitesi kapandı mı? Ne zaman açılacak? Detaylar haberimizde...

Mavi Jeans online alışveriş sitesi ne zaman açılacak? Koronavirüsün tüm dünyayı etkisi altın alması ile birçok kişi hayatını kaybetti. Virüsün Türkiye'de de görülmesi sağlık önlemlerinin arttırılmasına neden oldu. Birçok iş yeri geçici olarak faaliyeti durdurdu. AVM'lerdeki mağazaların ardından online satış mağazaları da koronavirüs nedeniyle kapatılmaya başladı. Bu mağazalardan biri de Mavi Jeans oldu. Birçok kişi Mavi Jeans'ın ne zaman açılacağını merakla araştırmaya başladı. Peki, Mavi Jeans online alışveriş sitesi ne zaman açılacak? Ne zaman açılacak? Detaylar haberimizde...

MAVİ JEANS KAPATILDI MI?

AVM'lerdeki mağazaların ardından online satış mağazaları da koronavirüs nedeniyle kapatılmaya başladı. Öncelikle Mavi Jeans ve LC Waikiki öncülüğünde başlayan online mağaza kapatma Twigy ile devam etti.

Twigy 31 Mart 2020'den itibaren online satışlarını durduracağını, iadelerin ise 10 Nisan'a kadar kabul edileceğini bildirdi.

Mavi Jeans ise 29 Mart'ta online alışveriş sitesini kapattı ve iade süresini de sitenin açılmasıyla birlikte 90 gün olarak belirledi.

LC Waikiki de online mağazasını kapattığını, mevcut siparişlerin müşterilere gönderileceğini duyurdu.

Mavi Jeans online alışveriş sitesi ne zaman açılacak? ile ilgili etiketler alışveriş 2020 online mağaza mavi mavi jeans
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.