Mauro Icardi'nin kız kardeşi Ivana Icardi kimdir? Ivana Icardi kaç yaşında?

Mauro Icardi'nin kız kardeşi Ivana Icardi kimdir? PSG forması giyen Arjantinli golcü Mauro Icardi'nin kız kardeşi Ivana Icardi, Survivor kadrosuna dahil oluyor. Daha önce yaşadığı skandallar ve ağabeyinin eşi Wanda Nara ile yaşadığı olaylar ile adından söz ettiren Ivana Icardi bu seferde İspanya'da Survivor'a katılacak. Peki, Mauro Icardi'nin kız kardeşi Ivana Icardi kimdir? Ivana Icardi kaç yaşında? Detaylar haberimizde...

Mauro Icardi'nin kız kardeşi Ivana Icardi kimdir? Arjantinli golcü Mauro Icardi'nin kız kardeşi Ivana Icardi, İspanya'da Survivor'a katılacak. 2016 yılında Arjantin'de Big Brother yarışmasına katılan, sonrasında da aynı yarışmanın İtalyan versiyonunda boy gösteren Ivana, bu kez şansını Survivor'da deneyecek. Birçok kişi Ivana Icardi'nin kim olduğunu merakla araştırmaya başladı. Peki, Mauro Icardi'nin kız kardeşi Ivana Icardi kimdir? Ivana Icardi kaç yaşında? Detaylar haberimizde...

Mauro Icardi'nin kız kardeşi Ivana Icardi kimdir? Ivana Icardi kaç yaşında?

IVANA İCARDİ KİMDİR?

PSG forması giyen Arjantinli golcü Mauro Icardi'nin kız kardeşi Ivana Icardi, sürpriz bir karar verdi. "Yarışmada mümkün olduğunca ilerlemek istiyorum" diyen Ivana Icardi, "Her şeyi başarabileceğimi göstermek için çok çabalayacağım. Motivasyonum çok büyük" ifadelerini kullandı.

Ünlü futbolcu Mauro Icardi kız kardeşi ve eşi arasında sıkışıp kalmıştı. Wanda Icardi Mauro Icardi'nin kardeşi Ivana, Mauro'nun Wanda Nara ile birlikte olmasına en baştan karşı çıkanlardan.

 

Maxi Lopez ile evliyken takım arkadaşı Mauro Icardi ile ilişki yaşamaya başlayan ve sonrasında Maxi'den ayrılarak Mauro ile evlenen Wanda Nara'nın ailede olmasını istememişti.

Ivana Icardi daha önce İtalya ve Arjantin'de televizyon programlarına katılmış ve Wanda Nara'nın yeğenlerini kendisine göstermediğini öne sürmüştü.

Ivana, Twitter'dan "Kardeşimi geri istiyorum" yazarak Mauro Icardi'ye seslenmiş, Icardi ise tweete, ''Bu asla olmayacak. Neden çalışman gereken zamanı burada harcıyorsun. Böyle yaparak hiçbir şey elde edemeyeceksin. Benim dışımda 6 kardeşin daha var onları aramayı neden denemiyorsun.'' şeklinde cevap vermişti.

Ivana ağabeyinin bu twitine sert çıkarak, "''Ben onları aradığım zaman cevap veriyorlar. Onların arkasında gözlerini kör etmek için büyü yapan bir engerek de yok. Bu kadar aptal olmayı bırak ve gözlerini aç. Olduğun kişi olmaya geri dön'' karşılık vermişti.

mauro icardi kız kardeşi ile ilgili görsel sonucu

MAURO İCARDİ KİMDİR?

Mauro Icardi, 19 Şubat 1993 tarihinde Rosario, Arjantin'de dünyaya gelmiştir. Kova burcudur. 181 boyunda, 78 kg ağırlığındadır. Tam adı Mauro Emanuel Icardi Rivero 'dur. Bir yanı İtalyan'dır. Aslen Arjantin'lidir. Santrafor forvet mevkiinde görev almaktadır. Sağ ayağına hakim olan İcardi, 2013 yılından bu yana Arjantin Milli Takımı'nda yer almaktadır. 8 milli maçta 1 golü vardır. 2 Eylül 2019 tarihinde İnter'den Paris SG'ne 1 seneliğine kiralanmıştır. Transfer ücreti 80 milyon Euro olurken kiralama bedeli 5 milyon Euro olmuştur. Satın alım opsiyonu 65 milyon Euro'dur. Daha önce Inter, Sampdoria, Barça U19, Sampdoria U19 ve Vecindario takımlarında forma giymiştir. Futbol kariyeri 1998 yılında C.F. Sarratea kulübünde başlamıştır. Barcelona alt yapısından gelmektedir. Mauro Icardi, 2014 yılında Wanda Nara ile evlenmiştir. Isabella ve Francesca adında iki çocuğu vardır.

Mauro Icardi ile ilgili görsel sonucu

Oynadığı Mevkii: Santrafor – Forvet

Başarıları

3 X Gol Kralı (Sampsoria ve Inter)
1 X Yılın Futbolcusu (Inter) 2018
3 X Gol Kralı (Serie A)
1 X Yılın Futbolcusu (İtalya) 2018

Oynadığı Kulüpler

Arjantin Milli Takımı (2013 - Günümüz)
Arjantin U20
Vecindario Altyapı
Barça U17, U18 ve U19
Samprodia U1
Sampdoria
Inter
Paris SG (2020'ye kadar kiralık)

Mauro Icardi'nin kız kardeşi Ivana Icardi kimdir? Ivana Icardi kaç yaşında? ile ilgili etiketler Survivor 2020 futbolcu survivor ünlüler takımı ünlü
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.